Search
Asset 2

حملات هوایی و انفجارهای شدید در پایتخت افغانستان

منابع محلی در افغانستان از حملات هوایی و شنیده شدن انفجارهای شدید در کابل، پایتخت افغانستان در شامگاه دوشنبه خبر می‌دهند.
محل حملات شبانه پاکستان به مخازن سوخت نزدیکی فرودگاه قندهار در منطقه دامان، ۱۳ مارس ۲۰۲۶. (AFP via Getty Images)

منابع محلی در افغانستان از حملات هوایی و شنیده شدن انفجارهای شدید در کابل، پایتخت افغانستان در شامگاه دوشنبه خبر می‌دهند.

براساس گزارش‌ها، در شامگاه دوشنبه، ۲۵ اسفند (حوت) صدای پرواز جنگنده‌ها و وقوع انفجارهای شدید در شهر کابل شنیده شده است. این حملات هوایی در ادامه حملات روزهای گذشته پاکستان در کابل و چند شهر دیگر افغانستان به وقوع پیوسته است.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان اعلام کرده است که پاکستان حملات هوایی شامگاه دوشنبه را انجام دادند. به گفته او، حملات یک مرکز درمانی (شفاخانه) ترک اعتیاد را هدف قرار داده که به کشته و زخمی شدن تعدادی از معتادان به مواد مخدر منجر شده است.

طالبان از زمان به قدرت رسیدن، پوشش خبری وقایع و اتفاقات در افغانستان را سانسور و محدود می‌کنند. با توجه به اینکه گزارش‌ها از حملات به چند نقطه شهر کابل حکایت دارد، اما مشخص نیست که این حملات کدام مراکز را هدف قرار داده است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی