برخی از بزرگترین کمپینهای جاسوسی چین از ناپدید شدن پرواز مالزی برای آلوده کردن کامپیوترهای دولتها یا مؤسسات بزرگ مالی و تجاری استفاده کردهاند.
این گروه جاسوسی از اطلاعات پرواز MH370 مالزی، برای بهدست آوردن کنترل کامپیوترهای شرکتهای بزرگ استفاده کرده است.
دو مورد از حملات توسط محققانی از شرکت امنیتی فایرآی، کشف شد. حملات از یک نسخهی اصلاح شده از هک مورد علاقه چینیها به نام سم پیچک بوده است.
آنها ایمیلهایی را با اهداف خاص ارسال میکردند. این ایمیلها حاوی فایلهای آلودهای بود که به ظاهر اطلاعاتی در مورد پرواز مالزی در خود داشت. آنگاه اگر قربانی فایل را باز میکرد، کامپیوتر را با استفاده از ابزار جاسوسی خود آلوده میکرد.
پس از بهدست آوردن دسترسی و کنترل سیستم، قادر به نظارت بر آن، سرقت فایلها، و یا تماشای قربانی از طریق وب کم برای هکر فراهم میشد.
این گروه از هکرهای اینترنتی حملات خود را از تاریخ ۱۰ مارس – دو روز پس از ناپدید شدن پرواز مالزی- آغاز کردند و با توجه به تجزیه و تحلیل شرکت فایرآی، یک دولت خارجی در منطقه آسیا و اقیانوس آرام که نامش ذکر نشده را هدف قرار دادند.
این افراد ایمیل را به کامپیوترهای هدف، و با نام «اسناد مربوط به خطوط هوایی مالزی» میفرستادند. اگر قربانی فایل را باز میکرد، آنگاه دسترسی به کامپیوتر برای هکرها باز میشد. هدف بعدی آنها یکی از مؤسسات مشهور امریکایی بود.
این گروه جاسوسی اغلب بر جمعآوری دادههایی مربوط به تجارت بینالمللی، امور مالی، و سیاستهای اقتصادی متمرکز است.
البته جاسوسی سایبری در چین فقط به کنترل شرکتها و مؤسسات محدود نشده و دیپلماتها، پیمانکاران نظامی، و سازمانهای دولتی۴۰ کشور را نیز در بر میگیرد.
از حملات دیگر این گروه جاسوسی، تیتانرین، شامل مجموعه وسیعی از حملات هماهنگ علیه دولت آمریکا میشود، و دیگری گوستنت، که یک عملیات جاسوسی بینالمللی است که گروههای مختلف از جمله دولت تبعیدی تبت و دفتر خصوصی دالایی لاما هدف آن قرار داشت.
اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.
1 دیدگاه دربارهٔ «حملات سایبری چین با استفاده از هواپیمای ناپدید شده مالزی»
خیلی تکان دهنده بود !!!!! ممنونم از نویسنده