دیلی میل به نقل از یک قانونگذار ارشد آمریکایی گزارش کرده است که دولتهای چین، روسیه و ایران در نفوذ به اماکن حساس ارتش آمریکا خلاقتر شدهاند.
در این گزارش که در ماه مه منتشر شد آمده است که اتباع چینی سال گذشته دستکم ۱۰۰ مرتبه برای ورود به پایگاهها و تأسیسات نظامی آمریکا تلاش کردند.
آنها اغلب بهعنوان گردشگر یا راننده دوردَش (شرکت سفارش اینترنتی غذا) در حوالی اماکن حساس و محرمانه فدرال پرسه میزنند تا وارد این اماکن شوند.
این فقط اتباع چینی نیستند که به اماکن نظامی آمریکا نفوذ میکنند.
ایران، روسیه و گروههای تروریستی خاورمیانه نیز در این قضیه دست دارند. دیلی میل نوشته است که گلن گروتمن، نماینده جمهوریخواه ویسکانسین در مصاحبه اختصاصی با دیلی میل گفته است که گزارشاتی در رابطه با بازداشت روسها، ایرانیها و شهروندانی از خاورمیانه که عضو سازمانهای تروریستی هستند، در حوالی پایگاههای نظامی آمریکا وجود دارد.
این نماینده جمهوریخواه آمریکا توضیح نداد که اعضای کدام گروههای تروریستی بازداشت شدهاند.
او مدعی شد که اتباع خارجی بهعنوان راننده دوردش یا غیره مشغول به کار میشوند. در حوالی پایگاههای نظامی آمریکا پرسه میزنند، در اطراف پایگاههای نظامی آمریکا عکس میگیرند و از اتفاقات جاری فیلم برمیدارند تا ببینند چه چیزی دستگیرشان میشود.
گزارشها همچنین نشان میدهند که اتباع خارجی از پهپاد برای تقویت اقدامات جاسوسی خود استفاده میکنند.
هشدار داد که این اقدامات در سالهای اخیر رشد قابلتوجهی داشتهاند.
نماینده جمهوریخواه ویسکانسین گفت که افزایش اقدامات جاسوسی درحالی رخ میدهد که شمار بیسابقهای از اتباع خارجی غیر اسپانیاییزبان از مرز آمریکا و مکزیک به سمت آمریکا سرازیر شدهاند.
دیلی میل به نقل از گروتمن نوشته است: «وقتی از تعداد چینیهایی که از مرز جنوبی وارد آمریکا میشوند حرف میزنیم، اینطور نیست که بگوییم همه آنها کارهای اطلاعاتی میکنند، اما وقتی تعداد آنها ظرف مدت یک سال ۸۰ برابر میشود، آدم به فکر میافتد که چه خبر شده است.»
اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا حدود ۲۵ هزار شهروند چینی را از ماه اکتبر بازداشت کرده است.
گروتمن و جمهوریخواهان همپیمان او مدتهاست که وضعیت کنونی مرز را به دلیل حجم بالای عبور و مرور در ورودیهای قانونی بهعنوان تهدید علیه امنیت ملی محکوم کردهاند.
او تعداد غیرعادی اتباع چینی را که در ماههای اخیر از طریق مرز جنوبی وارد آمریکا شدهاند، مایه نگرانی دانست و افزود که آنها بهطور بالقوه درگیر فعالیتهای جاسوسی میشوند.