Search
Asset 2

اتحادیه اروپا اجرای اقدامات تلافی‌جویانه علیه آمریکا را به مدت ۳ ماه متوقف کرد

اتحادیه اروپا اعلام کرده است که به مدت ۹۰ روز، اجرای اقدامات تلافی‌جویانه خود علیه تعرفه‌های گمرکی آمریکا را متوقف کرد.
رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا، اورزولا فن در لاین. (Vyacheslav Oseledko/AFP via Getty Images)

اتحادیه اروپا اعلام کرده است که به مدت ۹۰ روز، اجرای اقدامات تلافی‌جویانه خود علیه تعرفه‌های گمرکی آمریکا را متوقف کرده است.

اورزولا فون درلاین، رئیس کمیسیون اروپا با انتشار بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس نوشته است: «ما اظهارات رئیس‌جمهور ترامپ را مورد توجه قرار دادیم. می‌خواهیم به مذاکرات فرصت بدهیم. با اینکه اقدامات تلافی‌جویانه اتحادیه اروپا از پشتیبانی گسترده کشورهای عضو برخوردار بود و برای اجرا آماده شده بود، فعلاً به مدت ۹۰ روز متوقف می‌شود.»

روز گذشته نیز دونالد ترامپ از توقف سه ماهه تعرفه‌ها بر برخی کشورها خبر داد و افزود: «با توجه به اینکه بیش از ۷۵ کشور با وزارت بازرگانی، خزانه‌داری و دفتر نماینده تجاری ایالات متحده تماس گرفته‌اند تا راه‌حلی برای موضوعات مورد بحث در حوزه تجارت، موانع تجاری، تعرفه‌ها، دستکاری ارزی و تعرفه‌های غیرپولی پیدا کنند و همچنین با در نظر گرفتن اینکه این کشورها، بنا به تأکید جدی من، به هیچ شکل یا صورتی علیه آمریکا واکنش تلافی‌جویانه نشان نداده‌اند، من یک توقف ۹۰ روزه را مجاز اعلام کرده‌ام.»

رئیس جمهور ایالات متحده اعلام کرد که به دلیل «بی‌احترامی» رژیم چین به بازارهای جهانی، تعرفه کالاهای وارداتی چین به آمریکا را به ۱۲۵ درصد افزایش داده است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی