قیمت جهانی طلا امروز در پی ادامه تنشها در خاورمیانه و در آستانه سخنرانی کوین وارش، رئیس بانک مرکزی آمریکا در اواخر این هفته، به بالاترین سطح خود در بیش از سه ماه گذشته رسیده است.
بهای هر اونس طلای نقدی تا ساعت ۵:۵۰ بامداد به وقت شرق آمریکا در روز دوشنبه ۲۴ اوت (۲ شهریور) حدود ۴ هزار و ۶۴۴ دلار معامله میشد، در حالی که قیمت پایانی روز جمعه ۲۹ مرداد حدود ۴ هزار و ۶۰۳ دلار بود.
از زمان رسیدن قیمت طلا به حدود ۳ هزار و ۹۵۹ دلار در اواخر تیرماه، بهای آن بیش از ۱۷ درصد افزایش یافته است.
افزایش قیمت روز دوشنبه پس از اظهارات مقامهای دولت ترامپ رخ داد که نشاندهنده اتخاذ موضعی تهاجمیتر در قبال جنگ آمریکا با جمهوری اسلامی بود.
اسکات بسنت، وزیر خزانهداری آمریکا، روز گذشته از آغاز «بزرگترین عملیات تهاجمی مالی که تاکنون علیه یک دشمن سازماندهی شده» خبر داد و گفت هدف آمریکا قطع تمام شریانهای اقتصادی حکومت ایران است.
در همین راستا، محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی در شبکههای اجتماعی تهدید کرد که اگر تهران هدف انزوای اقتصادی قرار گیرد، صادرات نفت از طریق تنگه هرمز و خلیج فارس را متوقف خواهد کرد.
بانک آیانجی پیشبینی کرده است که میانگین قیمت طلا در سهماهه چهارم سال به ۴ هزار و ۱۵۰ دلار در هر اونس برسد، با این فرض که سیاست پولی آمریکا به دلیل تداوم تورم همچنان انقباضی باقی بماند و بازدهی اوراق خزانهداری کاهش پایدار نداشته باشد.












