امسال بیستمین سالگرد انتشار کتاب «نُه شرح و تفسیر درباره حزب کمونیست» است؛ مجموعه مقالات اختصاصی به قلم سردبیران نشریه اپک تایمز، که آغازگر جرقههای جنبش مردم چین در این کشور و سراسر جهان برای اعلام جدایی از حزب کمونیست چین (ح.ک.چ) و نهادهای مرتبط با بود.
این مقالات تاریخ خونین حزب کمونیست چین را افشا کرده، و ماهیت رفتار فریبکارانه، خشن، و بی بند و بار آن در حوزه سیاست، اقتصاد، فرهنگ و باورهای دینی را موشکافانه بررسی میکنند.
در نشستی که در ۱۷ نوامبر در سان فرانسیسکو برگزار شد، کارشناسان به تأثیر این مجموعه بر شهروندان چین و سرتاسر جهان پرداختند. این نشست با همکاری دفتر اپک تایمز در کالیفرنیای شمالی، شبکه تلویزیونی اِنتیدی، موسسه غیرانتفاعی «ساوند آو هوپ» و «مرکز خدمات جهانی جدایی از حزب کمونیست چین» برگزار شد. بهطور خاص، مرکز خدمات جهانی جدایی از حزب کمونیست با الهام از مقالات «نُه شرح و تفسیر» و بهمنظور ترویج جنبش «سه کنارهگیری» (خروج از حزب کمونیست، اتحادیه جوانان کمونیست و پیشاهنگان جوان چین) و مستند کردن کنارهگیری افراد از این حزب شکل گرفت.
آمار این مرکز نشان میدهد که تا تاریخ ۲۱ نوامبر، بیش از ۴۳۸ میلیون نفر وابستگی خود به حزب کمونیست چین را به پایان رساندهاند.
به گفته فانگ ژنگ، رئیس «بنیاد آموزش دموکراتیک چین» و بازمانده کشتار میدان تیانآنمن، این کتاب کاملاً افشاگر وجهه شیطانی حزب کمونیست چین بوده، و خوانندگان را قادر ساخته تا به شکل بنیادی به حزب و جنایتهای آن پشت کنند.
او اشاره کرد که بازنشر «نُه شرح و تفسیر» میتواند کلیدی برای بیداری مردم، پایان سلطه حزب کمونیست و تولد دوباره ملت چین باشد.
وی افزود: «بزرگترین آرزوی من آگاهسازی مردم درباره نُه شرح و تفسیر است.»
برداشت اجباری اعضای بدن
وانگ ژیوآن، رئیس «سازمان جهانی ناظر بر پیگرد پیروان فالون گونگ» و پزشک سابق ارتش در چین با اشاره به روایات «نُه شرح و تفسیر»، بر رواج طولانی دروغ و خشونت در حزب کمونیست چین تأکید کرد.
او اطلاعات و مطالعات موردی گستردهای را ارائه کرد که نقش حزب کمونیست را در برداشت اجباری اعضای بدن برملا میکنند. هدف اصلی این جنایت، پیروان فالون گونگ است؛ یک تمرین معنوی که بر ارزشهایی چون راستی، مهربانی و بردباری تأکید میکند.
تعقیب گسترده پیروان فالون گونگ توسط حزب کمونیست چین از سال ۱۹۹۹ آغاز شد، و در پی آن بسیاری از افراد به خاطر باورهای خود دستگیر شده و تحت شکنجه قرار گرفتند.
وانگ در این باره گفت که تعداد عملهای جراحی پیوند کبد در چین، طی بازه ۲۰ ساله پیش از ۱۹۹۹، تنها ۱۳۵ مورد بوده است. با این حال این عدد بین سالهای ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۶ افزایش نجومی داشت و به ۱۴،۰۸۵ مورد رسید. در برخی مراکز حتی خدمات پیوند عضو رایگان یا ارزان قیمت نیز ارائه میشد.
حزب کمونیست چین از قدرت خود برای تبدیل کردن بیمارستانها به اعدامگاه، پزشکان به مشتی جلاد، و افراد عادی به قربانی استفاده کرد. وانگ این اقدام را «جنایتی برای نابودی بشر» خواند.
افشای جرائم حزب کمونیست چین
ژائو شین، فرمانده گارد دانشجویی در اعتراضات میدان تیانآنمن در سال ۱۹۸۹، از مردم خواست تا بهجای دنبال کردن حزب کمونیست چین در مسیر نابودی برای سقوط آن آماده شوند.
او با اشاره به آگاهی گسترده دنیا به ماهیت فاسد حکومت حزب کمونیست چین، گفت که رویکرد سرکوبگرانه این رژیم منجر به سقوط آن خواهد شد.
ژائو خواستار انتشار گسترده مقالات «نُه شرح و تفسیر» بهمنظور افشای جنایات حزب کمونیست چین، و بیداری مردم برای مقابله با ظلم شد.
او همچنین از تلاش بیوقفه پیروان فالون گونگ برای نشر حقیقت تشکر کرد. به گفته ژائو، این جنبش کنارهگیری از حزب کمونیست نقش کلیدی در فروپاشی حزب کمونیست چین خواهد داشت.
تهدیدی برای غرب
لان ژو، سردبیر دفتر اپک تایمز در کالیفرنیای شمالی در سخنرانی با عنوان «نگاهی به ۲۰ سال گذشته: چطور نُه شرح و تفسیر درباره تهدید حزب کمونیست چین به غرب هشدار داد» گفت: «ریشه تهدیدهایی که ایالاتمتحده و غرب امروزه با آنها مواجه هستند را میتوان در درک محدود آنها از حزب کمونیست چین و دستکم گرفتن ماهیت مخرب آن مشاهده کرد.»
لان ضمن یادآوری ماهیت غیرانسانی حکومت حزب کمونیست چین، گفت که تلاش کشورهای غربی طی سالهای اخیر برای اصلاح رفتار چین از طریق اقتصاد آزاد، بیهوده بوده است.
او گفت که بسیاری از غربیها همچنان ذات حزب کمونیست چین را نشناخته یا نادیده گرفته، و صرفاً بر مخالفت با شخص شی جین پینگ تمرکز کردهاند.
او در این باره پرسید: «آیا غرب دوباره این اشتباه را تکرار خواهد کرد؟»
لان تأکید کرد که جامعه جهانی باید خیالپردازی درباره حزب را کنار بگذارد. او همچنین از افرادی که «نُه شرح و تفسیر» را خواندهاند خواست تا برای کشف جنبههای جدید، آن را دوباره مطالعه کنند.
۴۳۸ میلیون نفر مخالف حزب کمونیست چین
شیانگ لان، رهبر جنبش «سه کنارهگیری» در کالیفرنیای شمالی با اشاره به آمار وبسایت این جنبش گفت که تعداد واقعی چینیهایی که از حزب کمونیست جدا شدهاند، احتمالاً بیش از ۴۳۸ میلیون نفر است.
بر اساس گزارش حزب کمونیست چین، بیش از ۷۰ میلیون پیرو فالون گونگ در این کشور حضور دارند. میتوان متصور شد که این پیروان حداقل اطرافیان خود را به جدایی از حزب کمونیست ترغیب کردهاند. شیانگ افزود که دامنه افرادی که درصدد افشای چهره حقیقی حزب کمونیست هستند، فراتر از پیروان فالون گونگ است.
او برای مثال به روایت یکی از ساکنان استان جنوبی هونان اشاره کرد. ساکنان این استان نسخههای چاپ شده «نُه شرح و تفسیر» را با کانتینر به مناطق روستایی ارسال و توزیع کرده، و همچنین گروهی متشکل از افراد متعهد به جدایی از حزب کمونیست را تأسیس کردهاند.
به گفته شیانگ، تأثیر این اقدامات علاوه بر استان هونان در مناطق شمالی کشور – مانند استان آنهوئی – نیز مشاهده شده است. او افزود که با وجود عدم رسیدن به جمعبندی کامل درباره اعداد دقیق، میتوان گفت که تعداد قابلتوجهی از افراد از حزب کمونیست خارجشدهاند.