Search
Asset 2

اعزام بزرگترین بیمارستان صحرایی غرب آسیا به عراق برای پیاده‌روی اربعین 

«ستاد اجرایی فرمان امام» که زیر نظر رهبر جمهوری اسلامی اداره می‌شود، بزرگترین بیمارستان صحرایی غرب آسیا را به عراق اعزام کرد که در مسیر پیاده‌روی اربعین بین نجف و کربلا مستقر شود.
مستقر شدن بزرگترین بیمارستان صحرایی غرب آسیا در مسیر پیاده روی اربعین بین نجف و کربلا (Setad.ir)

«ستاد اجرایی فرمان امام» که زیر نظر رهبر جمهوری اسلامی اداره می‌شود، بزرگترین بیمارستان صحرایی غرب آسیا را به عراق اعزام کرد که در مسیر پیاده‌روی اربعین بین نجف و کربلا مستقر شود. 

عارف نوروزی، سرپرست این ستاد عنوان کرد که «بزرگترین و مجهزترین بیمارستان سیار خاورمیانه در سال‌های اخیر توسط ستاد اجرایی فرمان امام ساخته شده و امسال برای ایام اربعین این بیمارستان که مجهز به پیشرفته‌ترین امکانات درمانی و پزشکی، نظیر اتاق عمل، دستگاه سونوگرافی، اورژانس و داروخانه است عازم عراق شده 

 این در حالی است که علی فتاحی، عضو هیئت‌مدیره انجمن بیمارستان‌های خصوصی کشور به تازگی از کمبود شدید بیمارستان در ایران خبر داد و گفت که «کمبود محسوس تخت‌های بیمارستانی در سال‌های آینده به فاجعه‌ای تمام عیار تبدیل خواهد شد.» 

سرپرست «ستاد اجرایی فرمان امام» در تشریح اقدامات دیگر این ستاد برای مراسم اربعین به «احداث ۵ کارخانه یخ سیار در مهران، شلمچه و کربلا، توزیع آب‌معدنی و اقلام مورد نیاز مواکب، استقرار ۲۰ عدد مخزن ۲۰ هزارلیتری آب در مرز شلمچه و برپایی مواکب درمانی در مرزهای خسروی، چذابه و شلمچه» اشاره کرد. 

این اقدام‌ها در حالی اعلام شده‌اند که شهرهای مختلفی در استان‌های خوزستان و سیستان و بلوچستان در ماه‌های اخیر با بحران آب مواجه بوده‌اند و مقام‌های محلی از ناتوانی در تامین و توزیع آب به برخی مناطق برای طولانی‌مدت خبر می‌دادند. 

پیش‌تر نیز شهریار افندی‌زاده، معاون وزیر راه و شهرسازی دولت رئیسی از اجاره ۶۰۰ اتوبوس از شرکت‌های ترکیه‌ای برای مراسم حکومتی اربعین خبر داده و اعلام کرده بود که این اتوبوس‌ها برای حمل و نقل مسافر در ایام اربعین وارد ایران خواهند شد. 

از سوی دیگر همزمان با انتشار اخبار متعددی در خصوص کمبود دارو در کشور، پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال‌احمر یازدهم مردادماه از ارسال ۴۰۰ تن دارو به عراق برای استفاده در مراسم اربعین خبر داد. 

پیش‌تر هم اعلام شده بود ۲۲ هزار کادر درمان و نیروی امدادی برای این مراسم به مرزهای ایران و عراق اعزام شده‌اند. 

همچنین به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه، هفت بیمارستان و درمانگاه صحرایی، دو بالگرد آمبولانس و بیش از ۱۰۰ آمبولانس در مرز خسروی برای ارائه خدمات درمانی به «زائران اربعین» مستقر می‌شوند. 

علاوه بر بسیج نیروها و امکانات و تجهیزات، تلاش حکومت برای برگزاری «پر شور» مراسم حکومتی اربعین از راه‌های دیگر نیز ادامه دارد و قرار است برای تشویق حضور مردم در این مراسم به آن‌ها «وام قرض‌الحسنه» پرداخت شود.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی