Search
Asset 2

شکیرا به علت مشکل معده در بیمارستان پرو بستری شد

شکیرا، خواننده پاپ، اعلام کرد که به علت مشکل معده در بیمارستانی در پرو بستری شده و کنسرت روز یکشنبه خود را در این کشور لغو کرده است.
اجرای شکیرا، خواننده کلمبیایی، در جریان تور جهانی «زن‌ها دیگر گریه نمی‌کنند» در استادیوم نیلتون سانتوس، ریودوژانیرو؛ ۱۱ فوریه ۲۰۲۵. (Pablo Porciuncula/AFP via Getty Images)

شکیرا، خواننده پاپ، در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد که به علت مشکل معده در بیمارستانی در پرو بستری شده و کنسرت روز یکشنبه خود را در این کشور لغو کرده است.

شکیرا در پست خود نوشت: «متأسفانه باید بگویم که دیشب به علت مشکل معده به اورژانس مراجعه کردم و در حال حاضر در بیمارستان بستری شده‌ام. پزشکان معالج به من اطلاع دادند که اوضاعم برای اجرای امشب مساعد نیست.»

این خواننده کلمبیایی روز شنبه وارد لیما شد. این اولین اجرای او در لیما در بیش از یک دهه گذشته محسوب می‌شد. ویدئوهای انتشاریافته در حساب کاربری او نشان می‌دهند که صدها طرفدار در فرودگاه به استقبال او آمدند.

شکیرا در پست خود نوشت: «امیدوارم تا فردا بهبود یابم و هرچه زودتر از بیمارستان مرخص شوم تا بتوانم برنامه‌ای را که برای شما آماده کرده‌ام اجرا کنم.»

کنسرت بعدی این خواننده در لیما برای روز دوشنبه برنامه‌ریزی شده است. او تور خود را هفته گذشته از برزیل آغاز کرد.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی