Search
Asset 2

امارات: کشف ۱۳۱ کیلوگرم مواد مخدرِ ارسالی از تورنتو

امارات متحده عربی از انهدام یک شبکه بین‌المللی قاچاق مواد مخدر خبر داده که بین کانادا و اسپانیا فعالیت داشته است.
شارجه، امارات (pexels.com)

امارات متحده عربی از انهدام یک شبکه بین‌المللی قاچاق مواد مخدر خبر داده که بین کانادا و اسپانیا فعالیت داشته است.

وزارت کشور امارات متحده عربی در روز ۱۸ ژوئیه در پستی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که پلیس شهر شارجه یک محموله «بزرگ» مواد مخدر را توقیف کرده است. این محموله از تورنتو به اسپانیا ارسال شده بود.

به گزارش این وزارتخانه، وزن تقریبی این محموله ۱۳۱ کیلوگرم بوده و شامل مواد مخدر و قرص‌های روان‌گردان بوده است.

به گزارش امارات متحده عربی، پلیس این شبکه قاچاق را با اجرای یک عملیات امنیتی «پیشرفته و دقیق» منهدم و هفت نفر را به ظن عضویت در این شبکه بازداشت کرده است. یکی از مظنونان، که «ملیت عربی» دارد، از همسر و فرزندان خود به‌عنوان پوشش برای انجام قاچاق استفاده می‌کرد.

به گزارش دولت، پلیس فرد مظنون را از ابتدای تحقیقات زیر نظر داشت. او به همراه خانواده‌اش به طور مرتب به امارات سفر می‌کرد و رفت‌و‌آمدها و دیدارهای او با افراد محلی تحت کنترل بود. پلیس مبارزه با مواد مخدر، فرد مظنون و دیگر نفرات شناسایی‌شده شبکه را بازداشت کرده است.

براساس اطلاعیه وزارت کشور، فرد مظنون پس از بازداشت به نقش خود در قاچاق محموله اعتراف کرد و گفت که همسرش با او همکاری داشت و از «سرویس‌های مبتنی بر موقعیت مکانی» برای جاسازی و توزیع مواد مخدر استفاده می‌کرد.

پلیس در ادامه روند تحقیقات خود پنج مظنون دیگر را نیز بازداشت کرد که همگی آسیایی بودند و با این شبکه ارتباط داشتند.

براساس اطلاعیه وزارت کشور، «مسیر دریایی قاچاق» این شبکه از تورنتو به مالاگا در اسپانیا و سپس به امارات متحده عربی می‌رسید. عملیات این شبکه براساس اطلاعات دریافتی مقامات آشکار شد.

پلیس این محموله را که شامل حدود ۹ هزار و ۹۴۵ کپسول مخدر بود، در داخل کانتینر حاوی قطعات یدکی خودرو کشف کرد. پلیس همچنین موفق به کشف ابزارها و فناوری‌هایی شد که از آن‌ها در عملیات قاچاق استفاده می‌شد.

به گزارش دولت امارات، مقامات قضایی در حال رسیدگی به این پرونده هستند و این کشور قصد دارد نفرات باقی‌مانده را که در خارج از کشور هستند تحت پیگرد قرار دهد و کل شبکه را از طریق مجاری قانونی منهدم کند.

اداره امور جهانی کانادا در یادداشتی در سال ۲۰۲۴ از افزایش حجم فنتانیل تولیدی در کانادا و قاچاق آن به بازارهای خارجی گزارش داده بود.

آژانس خدمات مرزی کانادا نیز از افزایش توقیف پیش‌سازهای شیمیایی فنتانیل در داخل کشور خبر داده و اعلام کرده که کشف «آزمایشگاه‌های مخفی» در کانادا از این حکایت دارد که فنتانیل در داخل کشور تولید می‌شود.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی