Search
Asset 2

آمریکا از حزب کمونیست چین می‌خواهد که امکان انجام تحقیقات مستقل را درخصوص برداشت «شرورانه» اعضای بدن فراهم کند

وزارت امور خارجه آمریکا از پکن خواسته که از اقدامات شرورانه خود علیه زندانیان عقیدتی دست بردارد.
تمرین‌کنندگان فالون گونگ در رژه‌ای برای جشن گرفتن روز جهانی فالون دافا شرکت می‌کنند در حالی که خواستار پایان آزار و شکنجه در چین، در شهر نیویورک، در ۱۰ مه ۲۰۲۴ هستند. (Samira Bouaou/The Epoch Times)

وزارت امور خارجه آمریکا از حزب کمونیست چین خواسته به عمل برداشت «شرورانه» اعضای بدن پایان دهد. این وزارتخانه اقدام چین را «سوءاستفاده آشکار از حقوق بشر» می‌داند.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در گفت‌و‌گو با ان‌تی‌دی، رسانه خواهر اپک تایمز، گفت: «محققان، کنشگران و سازمان‌ها مشغول گردآوری اطلاعاتی هستند که می‌تواند دخالت مقامات جمهوری خلق چین را در برداشت اجباری اعضای بدن زندانیان عقیدتی و گروه‌های اقلیت مانند تمرین‌کنندگان فالون گونگ و مسلمانان اویغور ثابت کند.»

«این اتهامات درصورت تأیید به منزله نقض فاحش حقوق بشر و طبابت غیراخلاقی خواهند بود.»

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت که پکن باید امکان انجام تحقیقات مستقل و شفاف را درخصوص سیستم پیوند عضو خود فراهم کند و اجازه دهد که ناظران مستقل برای بررسی صحت گزارشات وارد عمل شوند.

این اظهارات یک روز پس از تصویب قانون حفاظت از فالون گونگ مطرح شده‌اند؛ قانونی مهم که با هدف پایان دادن به آزار و شکنجه فالون گونگ و برداشت اعضای بدن تمرین‌کنندگان بازداشتی این تمرین معنوی به تصویب رسیده است.

از زمانی که خبر این سوءاستفاده‌ها در سال ۲۰۰۶ به گوش اپک تایمز رسید، شواهد نگران‌کننده‎ای از چین کمونیستی به بیرون درز کرده‌اند.

در سال ۲۰۱۹، دادگاه مستقل چین در لندن پس از تحقیقات یک ساله خود به این نتیجه رسید که برداشت اجباری اعضای بدن در مقیاسی عظیم در چین انجام می‌گیرد و تمرین‌کنندگان فالون گونگ قربانیان اصلی این فاجعه هستند.

یک پزشک سابق چینی در سال ۲۰۲۳ گزارش داد که در داخل یک وَن که تحت محافظت سربازان ارتش قرار داشت، به خارج کردن اعضای بدن یک نفر کمک کرده است. ژنگ ژی در مصاحبه با اپک تایمز گفت: «افسر ارتش چین قول داده بود یک کلیه باکیفیت برای یکی از مقامات نظامی فراهم کند.»

او به نقل از افسر مربوطه گفت: «کلیه‌ای تازه که داخل بدن یک تمرین‌کننده فالون گونگ باشد.»

در گزارش نهایی دادگاه چین نشانه‌ای مبنی بر پایان سوءاستفاده‌ها وجود نداشت. پکن در سال ۲۰۱۵ مدعی شد که اعضای پیوندی را از طریق اهدای عضو تأمین می‌کند اما محققان اعداد و ارقام مربوط به اهدای عضو چین را بررسی کرده و گفتند که داده‌ها با فرمول ریاضی تنظیم شده‌اند که از دستکاری سیستمی اطلاعات حکایت دارد.

وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه خود از رژیم چین خواسته که از «اقدامات شرورانه خود علیه زندانیان عقیدتی دست بردارد، طبق تعهدات حقوق بشری خود عمل کرده و از رعایت استانداردهای پزشکی و اخلاقی و رویه‌های طبابت صحیح- توجه به منافع بیمار، اخذ رضایت و محترم شمردن انسان‌ها- غافل نشود.»

در گزارش سالانه آزادی ادیان وزارت امور خارجه آمریکا در ۲۶ ژوئن به نقل از گزارش کانون وکلای شهر نیویورک در مارس ۲۰۲۳ آمده است که «شواهد زیادی وجود دارند که نشان می‌دهند چین به برداشت اجباری اعضای بدن زندانیان عقیدتی ادامه می‌دهد.» در این گزارش همچنین به اظهارات متعدد تمرین‌کنندگان فالون گونگ در گفت‌و‌گو با وبسایت مینگهویی در آمریکا اشاره شده که روی آزار و شکنجه چین متمرکز است. تمرین‌کنندگان در اظهارات خود گفتند که مقامات آن‌ها را در حین بازداشت به انجام معاینات پزشکی و دادن نمونه خون مجبور می‌کردند.

اسکات پری، نماینده جمهوری‌خواه پنسیلوانیا و حامی اصلی قانون حفاظت از فالون گونگ، گفت که امیدوار است این لایحه بتواند زنجیره تأمین تجارت غیرقانونی اعضای بدن را قطع کند.

او به ان‌تی‌دی گفت: «این اعضا در چین برداشت می‌شوند اما صرفاً به شهرهای مختلف چین ارسال نشده و ممکن است در سراسر جهان توزیع شوند. اگر متوجه شویم که در زنجیره تأمین این اعضا دخالت دارید و هم‌دستِ چین هستید، به دردسر می‌افتید.»

پت رایان، نماینده دموکرات نیویورک و یکی از هجده نماینده حامی این قانون، اظهار داشت که این لایحه با صدای بلند و رسا به حزب کمونیست چین می‌گوید که آمریکا این سوءاستفاده‌ها را تحمل نخواهد کرد.

او به ان‌تی‌دی گفت: «حزب کمونیست چین یک ورشکسته اخلاقی است که با انسان‌های دیگر این‌گونه رفتار می‌کند. این امر با ماهیت ما آمریکایی‌ها و خصوصیات انسانی در تضاد است.»

«آزار و شکنجه تمرین‌کنندگان فالون گونگ به دست حزب کمونیست چین از مدت‌ها پیش ادامه داشته و ما باید مردم را از این مسئله مطلع کنیم.»

برخی از نمایندگان پیشنهاد کردند که باید مسائل حقوق بشری را به سیاست‌های آمریکا در قبال چین گره بزنیم.

آندرس سالیناس، نماینده دموکرات اورگن و از اعضای کمیسیون اجرایی کنگره در امور چین، گفت که برداشت اجباری اعضای بدن به دست رژیم چین این پرسش را ایجاد می‌کند که آیا پکن براستی «شریک جهانی خوبی» برای آمریکا محسوب می‌شود.

او به ان‌تی‌دی گفت: «این مسئله به‌طور حتم روی مدیریت روابط دیپلماتیک از سمت آمریکا تأثیر می‌گذارد. با نزدیک شدن به بیست‎‌و‌پنجمین سالگرد شروع آزار و شکنجه تمرین‌کنندگان فالون گونگ به دست رژیم چین، آقای پری گفت از این‌که می‌بیند نمایندگان مجلس بر سر این موضوع متحد شده‌اند خرسند است.

او افزود: «بسیاری از کشورهای جهان دنبال چیزی هستند که همگی بتوانیم بر سر آن به توافق برسیم. از این‌رو، این‌که همه یک‌صدا بگویند که «بله، برداشت اعضای بدن و آزار و شکنجه فالون گونگ (فالون دافا) باید متوقف شود»، فوق‌العاده است.»

«جهان دارد متوجه این جنایات می‌شود.»

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی