نایب رئیس جامعه تورگردانان ایران گفت که ورود گردشگران خارجی به کشور در سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۷۰ درصد افزایش یافته است.
این در حالی است که ایران باوجود داشتن ظرفیت بسیار بالا در جذب گردشگر و رشد اخیر در این صنعت موفق به جذب گردشگر بیشتر طی سالهای گذشته نشده بود.
سید محمد علی اشرف واقفی نیز از ساخته نشدن زیرساختهای مناسب طی سالهای گذشته خبر داد وگفت: «گردشگری در دنیا از اهمیت ویژهای برخوردار است؛ زیرا نقش موثری در توسعه پایدار و ایجاد درآمد و اشتغالزایی دارد. ورود گردشگران خارجی به کشور در شرایط پساتحریم و اجرای طرح برجام یک فرصت استثنایی برای توسعه صنعت گردشگری کشور است که اگر نتوانیم به درستی از این فرصت استفاده کنیم در آینده با بحران مواجه خواهیم شد.»
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان نیز رونق صنعت گردشگری را مستلزم جدی گرفتن استاندارسازی خدمات گردشگری دانست و گفت: «باید از روند سنتی خارج شده و با استفاده از حضور گردشگران خارجی محصولات بومی کشاورزی، صنایع دستی و فرهنگ خود را ترویج کنیم.»
وی موفقیت صنعت گردشگری را به همکاری دستگاههای دیگر در کشور وابسته دانست.
برخی از مسئولان نیز جاذبه های طبیعی، تاریخی و آثار باستانی برجسته کشور را عاملی مهم در توسعه صنعت گردشگری توصیف کردند.
صنعت گردشگری یکی از بزرگترین صنایع کشورهای دنیا محسوب میشود و ایران با وجود داشتن پتانسیل بالا از جایگاه خوبی در این عرصه برخوردار نیست.
به گزارش ایسنا و به نقل از نشریه دیلی میل، در قاره آسیا کشورهای چین، ترکیه، ژاپن، هنگکنگ و تایلند در فهرست صاحبان محبوبترین جاذبههای گردشگری جهان قرار دارند.
آماده نبودن زمینههای مناسب در ایران برای جذب سرمایهگذاری، نداشتن مدیریت و برنامه ریزی و نبود زیر ساخت مناسب گردشگری از علل پیشرفت نکردن ایران در این عرصه عنوان شده است.
اپکتایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.