
خبرها حاکی از آن است که دسترسی به اینترنت درکرهی شمالی به طور کامل قطع شده است.
به گفتهی تحلیلگران مشکلات فنی یا یک حملهی سایبری میتواند دلیل قطع اینترنت باشد.
چند روز پس از اینکه آمریکا کرهی شمالی را متهم کرد که در حملات سایبری به سونی پیکچرز دست داشته است، ارتباط اینترنتی این کشور به تدریج کاهش یافت تا جاییکه کاملا قطع شد.
«باراکاوباما»، رئیس جمهور آمریکا گفته بود که آمریکا به این حمله پاسخ خواهد داد.
شرکت سونی پیکچرز پس از هک شدن سیستم های این شرکت و دریافت پیامهای تهدید آمیز از سوی هکرها اکران فیلم «مصاحبه» که فیلمی کمدی در مورد ترور رهبر کرهی شمالی بود را لغو کرد.
کرهی شمالی دست داشتن در این حملات را رد کرده است، اما پلیس فدرال آمریکا گفت که تحلیل بدافزارها نشاندهندهی ارتباطهایی با کرهی شمالی بوده است.
در این حملات تعدادی از فیلمنامه ها و ایمیلها و اطلاعات خصوصی کارکنان سونی منتشر شد.
«سامانتاپاور»، نمایندهی آمریکا در سازمان ملل متحد در این خصوص گفت که این دقیقا همان نوع رفتاری است که ما از رژیمی انتظار داریم که تهدید کرده بود دست به تدابیر متقابل بی رحمانه علیه آمریکا به خاطر یک کمدی هالیوودی خواهد زد، رژیمی که کوچکترین عذاب وجدانی از حبس ده ها هزار نفر از مردم در گولاگ های هولناک ندارد.
کرهی شمالی یکی از پنهانکارترین و فقرزده ترین کشورهای جهان است و بخش کوچکی از مردم اینکشور به اینترنت دسترسی دارند. این کشور در فهرست دموکراسی واحد اطلاعات اکونومیست، دیکتاتورترین کشور جهان بهشمار میرود.
سازمان ملل متحد طی گزارشی که در ماهفوریهی منتشر کرد گفت که بر اساس تحقیقات مردم کرهی شمالی با فجایع غیرقابل وصف از جمله محرومیت عامدانه از غذا، کار اجباری، اعدام، شکنجه و سرکوب سیاسی روبرو هستند.
روز گذشته برای نخستین بار شورای امنیت سازمان ملل متحد علیرغم مخالفت چین و روسیه، سابقهی حقوق بشر چین را به بحث گذاشت.
همچنین مجمع عمومی سازمان ملل متحد به ارجاع کره ی شمالی به دادگاه جزایی رأی داده است، تا با اتهام جنایت علیه بشریت روبرو شوند.
اپکتایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.