Search
Asset 2

وزارت کشور افغانستان پرونده‌‌‏ی قتل فرخنده را به دادستانی فرستاد

قتل فرخنده
(Screenshot via Youtube)
قتل فرخنده
وزارت کشور افغانستان پرونده‌‌‏ی قتل فرخنده را به دادستانی فرستاد (Screenshot via Youtube)

به دنبال بازداشت ۲۸ نفر از افرادی که در مرگ دلخراش فرخنده دست داشتند،  وزارت امور داخله/ کشور افغانستان اعلام کرد پرونده‌‌‏ی آنان را برای رسیدگی به دادستانی فرستاده است.

برهمین اساس دادستانی افغانستان موظف شده از این پس مسئولیت رسیدگی به این پرونده را به عهده بگیرد.

وزارت داخله افغانستان همچنین افزود، این وزارت‌‌‏خانه همچنان به پیگیری جدی این رخداد ادامه داده و هماهنگ با محاکم قضایی اقدام‌های لازم را انجام خواهد داد.

روز پنج‌‌‏شنبه ۲۸ اسفندماه، جمعیتی از مردان کابل در مرکز این شهر با سنگ و چوب به طرز هولناکی زنی به نام فرخنده را کشتند و سپس جسد وی را به آتش کشیدند.

این افراد ادعا می‌‌‏کردند فرخنده قرآن را سوزانده؛ اما شاهدان عینی اظهار داشته‌‌‏اند، فرخنده پس‌‌‏از بحث و مشاجره با یک روحانی درباره خرافات، از طرف وی به قرآن‌سوزی متهم شده است.

قتل خشونت‌‌‏بار فرخنده واکنش‌‌‏های اعتراض‌‌‏آمیز بسیاری در میان مردم افغانستان، فعالان جامعه مدنی، مدافعان حقوق بشر و مردم دیگر کشورها به‌‌‏وجود آورد و در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی هم بازتاب فراوانی داشت.

پس‌‌‏از این رویداد عده‌‌‏ی زیادی مردم و فعالان مدنی به‌‌‏منظور دادخواهی و اعتراض دو روز متوالی به خیابان‌‌‏ها آمدند و سپس با کاشت نهال و افراشتن پرچم در محلی که فرخنده سوزانده شده بود، یاد وی را گرامی داشتند.

اپک‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏شود.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی