Search
Asset 2

چگونه جسم بشر تحت تأثیر امواج موجود در محیط کیهانی قرار می‌گیرد

تاثیر امواج کیهانی بر بدن انسان
چگونه جسم بشر تحت تأثیر امواج موجود در محیط کیهانی قرار می‌گیرد
تاثیر امواج کیهانی بر بدن انسان
(Best Designs/iStock)

جهان پر از اسراری است که دانش کنونی ما را به چالش می‌کشد. اپک تایمز در بخش ماوراء دانش، داستانهایی از پدیده‌های خارق‌العاده را گرد آورده است تا به تصورات ما بال و پر بدهد و راه را برای چیزهای ممکنی که قبلاً انکار می‌شدند باز کند. آیا آنها واقعیت دارند؟ تصمیم با خود شماست.

در محافل درمان مکمل گفته‌های بسیاری درباره هماهنگی انرژی بدن با فرکانس‌های درمانگری کیهانی وجود دارد. اینکه آیا درحال‌حاضر برخی روش‌ها مورد تأیید بوده و آیا از نظر علمی معقول و منطقی هستند، از حوصله‌‌‌‏ی این مقاله خارج بوده و فراتر از آن است. اما یک بررسی ارائه‌شده در ماه مه، از سوی محققان در کنفرانس اکتشاف علمی در واشنگتن دی‌سی، نشان می‌دهد که بدن‌های ما در هماهنگی با فرکانس‌های موجود در محیط کیهانی است.

«یورک دوبینز»، که به درجه دکترای فیزیک از دانشگاه پرینستون نائل شد و به مدت ۳۰ سال در آزمایشگاه مهندسی ناهنجاری‌ها در پرینستون کار کرد، یکی از نویسندگان این تحقیق این است و آن را در کنفرانس مذکور ارائه داد. «رولین مک‌کراتی»، دارای درجه دکتری، در مؤسسه هارت‌مچ، نویسنده‌‌‌‏ی اصلی این تحقیق بود. او و همکاران تیم تحت سرپرستی او دریافتند که متغیرهای محیطی، مانند اشعه‌های کیهانی، فعالیت‌های خورشیدی و امواج الکترومغناطیسی موجود در جو زمین، ممکن است منجر به تغییر ضربان قلب به میزان ۲ تا ۸ درصد شوند.

این مطالعه روی ۱۶ آزمودنی از عربستان سعودی انجام شد. تغییر ضربان قلب آنها از یکم مارس تا ۳۱ اوت ۲۰۱۲ تحت بررسی قرار گرفت. داده‌ها درخصوص ۱۲ متغیر وابسته به جاذبه‌‌‌‏ی زمین یا محیط کیهانی به‌طور هم‌زمان جمع‌آوری شدند. به هنگام تجزیه و تحلیل داده‌ها، عواملی از قبیل اثرات شبانه‌روزی در نظر گرفته شدند.

نتایج اکثریت آزمون‌ها، که شامل ۷۰ آزمون از ۱۲۰ آزمون می‌شود، نشان داد که به احتمال کمتر از ۵ درصد تغییر ضربان قلب تصادفی است به‌جای اینکه براساس آزمایشات دوبینز، تحت تأثیر عوامل زیست محیطی کیهانی باشد؛ به عبارت دیگر، در ۷۴ آزمایش مذکور، به احتمال بیش از ۹۵ درصد عوامل زیست محیطی کیهانی در تغییر ضربان قلب مؤثر هستند. علاوه‌براین، در این آزمون‌ها به احتمال بیش از ۹۹.۹ درصد، عوامل زیست‌محیطی کیهانی ضربان قلب را تحت تأثیر قرار می‌دهند.

به احتمال بیش از ۹۵ درصد عوامل زیست محیطی کیهانی در تغییر ضربان قلب مؤثر هستند.

طبق تحقیق دوبینز، رزونانس‌های شومان (قوی‌ترین فرکانس‌های زمین) و تعدادی از اشعه‌های کیهانی در زمره‌‌‌‏ی عواملی هستند که تأثیر چشمگیری بر ضربان قلب دارند.

در وب‌سایت اداره ملی اقیانوسی و جوی، پرتوهای کیهانی این‌گونه توصیف می‌شوند: «این ذرات، پر‌انرژی هستند که در فضا یافت شده و در جو پالایش می‌شوند. پرتوهای کیهانی به دلایل مختلفی توجه و علاقه‌‌‌‏ی دانشمندان را به خود جلب کرده‌اند. آنها از تمام جهات به فضا می‌آیند و منشأ بسیاری از این پرتوهای کیهانی ناشناخته هستند.»

بیشتر:

شرح و تفسیر رزونانس شومان در وب‌سایت ناسا: «حفره‌ای وجود دارد که به‌ وسیله‌‌‌‏ی سطح زمین و لبه‌‌‌‏ی داخلی در ۵۵ کیلومتری[۳۴ مایلی] لایه‌‌‌‏ی یونوسفر محدود می‌شود…. رزونانس‌های شومان شبه امواج الکترومغناطیسی به صورت موج ایستاده هستند که در این حفره وجود دارند. آنها همانند امواج در بهار، در همه اوقات نمایان نیستند، اما برای اینکه بتوانند به مشاهده دربیایند، باید «تحریک یا برانگیخته» شوند. هیچ‌یک از بخش‌های داخلی زمین، پوسته‌‌‌‏ی آن یا هسته‌‌‌‏ی اصلی زمین، باعث ایجاد رزونانس‌های شومان نمی‌شوند. به نظر می‌رسد که آنها به فعالیت الکتریکی در جو، به‌خصوص در طول زمان فعالیت شدید رعد و برق مربوط می‌شوند.»

اپک‌‌‏تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌شود.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی