Search
Asset 2

اتحادیه اروپا تحریم‌های جدیدی علیه مقام‌ها و نهادهای جمهوری اسلامی تصویب کرد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، اعلام کرد که برای باز نگه داشتن تنگه هرمز باید راه‌حل‌های دیپلماتیک در پیش گرفته شود.
کایا کالاس، نماینده عالی اتحادیه اروپا و معاون رئیس کمیسیون در امور سیاست خارجی و امنیتی، در تاریخ ۲۳ فوریه ۲۰۲۶ با خبرنگاران صحبت می‌کند. (JOHN THYS / AFP via Getty Images)

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد که سفیران کشورهای عضو اتحادیه اروپا با اعمال تحریم‌های تازه علیه ۱۹ مقام و نهاد جمهوری اسلامی موافقت کرده‌اند.

کایا کالاس روز چهارشنبه ۱۱ مارس (۲۰ اسفند) در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که این تحریم‌ها افرادی و نهادهایی را هدف قرار می‌دهد که در نقض حقوق بشر در ایران نقش داشته‌اند.

او افزود که اتحادیه اروپا همچنان جمهوری اسلامی را در قبال اقداماتش مسئول می‌داند و آن را پاسخگو خواهد کرد.

خانم کالاس همچنین تأکید کرد که در حالی که جنگ با جمهوری اسلامی ادامه دارد، اتحادیه اروپا از منافع خود حفاظت خواهد کرد و افرادی را که مسئول سرکوب داخلی هستند مورد پیگرد قرار می‌دهد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ادامه بیان کرد که این اقدام همچنین پیامی روشن به تهران ارسال می‌کند مبنی بر اینکه آینده ایران نمی‌تواند بر پایه سرکوب بنا شود.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی