پژوهشگران اسرائیلی اعلام کردند هکرهای وابسته به جمهوری اسلامی مسئول حمله سایبری اسفند گذشته به سامانه حملونقل عمومی لسآنجلس بودهاند؛ حملهای که بخشی از شبکه رایانهای این سازمان را مختل کرد.
به گزارش رویترز، شرکت امنیت سایبری «گمبیت سکیوریتی» در تلآویو گفته شواهد فنی نشان میدهد سرور مورد استفاده هکرها با یک عملیات شناختهشده مرتبط با تهران در ارتباط بوده است. به گفته این شرکت، مهاجمان حدود ۷۰۰ گیگابایت داده شامل ایمیلها، فایلهای پشتیبان و اطلاعات دیگر را از سازمان حملونقل لسآنجلس سرقت کردهاند.
مقامهای لسآنجلس پیشتر اعلام کرده بودند همزمان با بازگرداندن سامانهها، تحقیقات درباره عاملان حمله ادامه دارد و هنوز نتیجهگیری نهایی انجام نشده است.
رویترز نوشت پس از آنکه گروه هکری «ابابیل میناب» مسئولیت این حمله را برعهده گرفت، گمانهزنیها درباره ارتباط آن با جمهوری اسلامی افزایش یافت. ایال سلا، مدیر بخش اطلاعات تهدید در گمبیت، گفت تحقیقات این شرکت «شواهد فنی و جرمشناسانه» برای تأیید این ارتباط ارائه کرده است.
به گفته گمبیت، گروه ابابیل پیشتر مسئولیت چند حمله سایبری دیگر، از جمله علیه سامانه قطار جنوب فلوریدا و چند شرکت آمریکایی و سعودی را نیز برعهده گرفته بود.
















