Search
Asset 2

قوه قضائیه: حکم اعدام محمد امینی دهاقانی از معترضین دی‌ماه اجرا شد

قوه قضائیه جمهوری اسلامی اعلام کرد حکم اعدام محمد امینی دهاقانی، از بازداشت‌شدگان اعتراضات دی‌ماه ۱۴۰۴، در اصفهان اجرا شده است.
(Social Media)

قوه قضائیه جمهوری اسلامی اعلام کرد حکم اعدام محمد امینی دهاقانی، از بازداشت‌شدگان اعتراضات دی‌ماه ۱۴۰۴، در اصفهان اجرا شده است.

به گزارش میزان، مقام‌های قضایی محمد امینی دهاقانی را متهم کرده بودند که در جریان اعتراضات ۱۹ دی ۱۴۰۴ در شهرستان دهاقان با پرتاب کوکتل مولوتف به ساختمان فرمانداری و کلانتری، در آتش‌سوزی این دو مرکز نقش داشته است.

رسانه قوه قضائیه با استناد به آنچه «اعترافات» و تصاویر دوربین‌های مداربسته توصیف کرد، مدعی شد آقای دهاقانی پرتاب دو کوکتل مولوتف به سمت فرمانداری و کلانتری را پذیرفته و همچنین در بازجویی‌ها گفته بود که در محل، افرادی مسلح به یک قبضه کلاشینکف حضور داشتند.

تا پیش از اعلام اجرای حکم، هیچ اطلاعاتی درباره زمان و نحوه بازداشت، روند رسیدگی قضایی، برگزاری جلسات دادگاه، دسترسی محمد امینی دهاقانی به وکیل یا امکان دفاع او از خود به‌صورت عمومی منتشر نشده بود.

به گفته دادبان، بررسی پرونده‌های مشابه مربوط به بازداشت‌شدگان اعتراضات دی‌ماه ۱۴۰۴ نشان می‌دهد که بسیاری از احکام اعدام صادرشده با ابهامات جدی حقوقی و نقض اصول دادرسی عادلانه همراه بوده‌اند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی