Search
Asset 2

سنگین‌ترین بارندگی در شانگهای طی ۱۵۰ سال اخیر؛ توفان «دلفین» شرق چین را درنوردید

توفان «دلفین»، سیزدهمین توفان سال ۲۰۲۶، شرق چین را با بارش‌های سیل‌آسا درنوردید و باعث شد در چندین منطقه هشدار قرمز بارندگی صادر شود. میزان بارندگی ۲۴ ساعته در شانگهای نیز رکوردی را که بیش از ۱۵۰ سال پابرجا بود، شکست.
طوفان «دلفین» در ۱۰ اوت ۲۰۲۶ در شانگهای.(Hector RETAMAL / AFP via Getty Images)

توفان «دلفین»، سیزدهمین توفان سال ۲۰۲۶، شرق چین را با بارش‌های سیل‌آسا درنوردید و باعث شد در چندین منطقه هشدار قرمز بارندگی صادر شود. میزان بارندگی ۲۴ ساعته در شانگهای نیز رکوردی را که بیش از ۱۵۰ سال پابرجا بود، شکست.

شانگهای در پی عبور توفان دلفین، سنگین‌ترین بارندگی ۲۴ ساعته خود در بیش از یک‌ونیم قرن گذشته را تجربه کرد. بارش‌های شدید بخش‌هایی از شهر را به زیر آب برد، حمل‌ونقل را مختل کرد و مقام‌ها را واداشت بالاترین سطح هشدار بارندگی را صادر کنند.

براساس گزارش رسانه دولتی «بیجینگ دیلی»، ایستگاه هواشناسی شانگهای در ۲۴ ساعت منتهی به ساعت ۸ صبح ۱۰ اوت، ۳۱۶.۱ میلی‌متر بارندگی ثبت کرد.

این میزان بارندگی، رکورد قبلی بیشترین بارش روزانه این ایستگاه را از زمان آغاز فعالیت آن در سال ۱۸۷۳ شکست؛ رکوردی که ۱۵۴ سال دوام آورده بود.

بارش شدید موجب آب‌گرفتگی گسترده در مناطق شهری شانگهای شد و برخی خیابان‌ها عملاً به آبراه تبدیل شدند. تصاویر و ویدئوهای منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی چین نشان می‌داد که آب سیلاب اطراف ساختمان مشهور «ووکنگ»، یکی از بناهای مشهور شانگهای را فرا گرفته است.

مقام‌های هواشناسی مرکزی شانگهای صبح ۹ اوت هشدار قرمز بارندگی صادر کردند؛ نخستین هشدار در این سطح برای مناطق مرکزی شهر طی ۱۳ سال گذشته.

براساس اعلام دولت شهری شانگهای، تا ساعت ۵ بعدازظهر ۹ اوت، ۲۱۵ هزار و ۶۰۰ نفر از ساکنان مناطق در معرض خطر به مکان‌های امن منتقل شدند.

مقام‌های چینی تاکنون گزارشی از تلفات جانی منتشر نکرده‌اند.

لغو بیش از دو هزار پرواز

این توفان اختلال گسترده‌ای نیز در پروازهای شانگهای ایجاد کرد.

براساس گزارش خبرگزاری حکومتی شینهوا، دو فرودگاه اصلی این شهر در روز ۹ اوت مجموعاً ۱۳۸۴ پرواز ورودی و خروجی را لغو کردند. یک روز بعد، در ۱۰ اوت نیز ۹۴۳ پرواز دیگر لغو شد.

در مجموع، بیش از ۲۳۰۰ پرواز طی این دو روز لغو شد و بسیاری از مسافران سرگردان شدند یا ناچار شدند چندین بار برنامه سفر خود را تغییر دهند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی