Search
Asset 2

کانادا؛ زنی در استان آلبرتا به دلیل نگهداری غیرقانونی گربه‌های وحشی ۱۵ هزار دلار جریمه شد

یک زن ساکن اکوتاکس استان آلبرتا در کانادا به دلیل نگهداری غیرقانونی دو گربه وحشی آفریقایی که آن‌ها را برای توله‌کشی وارد استان کرده بود، ۱۵ هزار دلار جریمه شده است.
گربه سِروال که در نوامبر ۲۰۲۳ توسط خدمات اجرای قوانین شیلات و حیات وحش آلبرتا از یکی از ساکنین این استان ضبط شد. (Courtesy of the Edmonton Valley Zoo)

به گفته مقامات، یک زن ساکن اکوتاکس استان آلبرتا در کانادا به دلیل نگهداری غیرقانونی دو گربه وحشی آفریقایی که آن‌ها را برای توله‌کشی وارد استان کرده بود، ۱۵ هزار دلار جریمه شده است.

به گزارش اداره خدمات شیلات و حیات وحش آلبرتا، نیکی هولمز با حضور در دادگستری کلگری در روز ۱۵ ژانویه به نگهداری از حیوانی اعتراف کرد که تحت پوشش قانون حیات وحش استانی قرار دارد. تحقیقات اداره نشان داد که هولمز این‌دو یوزگربه (سِروال) را در بریتیش کلمبیا و کبک خریداری کرده و آن‌ها را به‌طور غیرقانونی و با هدف توله‌کشی به آلبرتا آورده است.

اداره خدمات شیلات و حیات وحش در بیانیه‌ای به اپک تایمز گفت که یوزگربه‌ها در آلبرتا جزو حیوانات حفاظت‌شده هستند و نگهداری یا وارد کردن آن‌ها مستلزم اخذ مجوز است که آن هم معمولاً فقط برای باغ‌وحش‌ها صادر می‌شود.

این اداره گفت: «گربه‌های بزرگ از جمله یوزگربه‌ها وحشی هستند و نگهداری از آن‌ها دشوار است و خطرات ایمنی قابل‌توجهی نیز برای مردم دارد.»

متعاقب دریافت چندین گزارش در رابطه با یوزگربه‌ها از طریق خطوط «گزارش شکارچیان غیرقانونی»، اداره خدمات شیلات و حیات وحش در روز ۳۰ نوامبر ۲۰۲۳ حکم تفتیش خانه هولمز را دریافت کرد. آن‌ها یکی از گربه‌ها را مصادره کردند. به گفته این اداره، یوزگربه دوم قبل از صدور حکم تفتیش به محل دیگری فرستاده شده و گمان می‌رود که در بریتیش کلمبیا باشد.

براساس قانون حیات وحش استان آلبرتا، کسانی که به نگهداری غیرقانونی از حیوانات وحشی محکوم می‌شوند، نهایتاً ۵۰ هزار دلار جریمه شده یا یک سال به زندان می‌افتند یا هردو مجازات شامل حال آن‌ها می‌شود.

اداره محیط‌بانی بریتیش کلمبیا و اداره حفاظت از حیات وحش کبک در این تحقیقات به اداره خدمات شیلات و حیات وحش آلبرتا کمک کردند.

سخنگوی یک باغ وحش به اپک تایمز گفت: «گربه مصادره‌شده اولین یوزگربه‌ای است که اداره شیلات و حیات وحش در سال‌های اخیر رؤیت کرده است. این گربه به باغ وحش ادمونتون ولی منتقل شده که برای حفاظت از حیات وحش از حیوانات مصادره‌شده به‌صورت کوتاه یا بلندمدت نگهداری می‌کند.»

او در بیانیه‌ای گفت: «یوزگربه نر که در بهار امسال دوساله می‌شود، به باغ وحش خو گرفته و با یوزگربه‌های ماده آشنا شده و در باغ وحش می‌ماند.»

یوزگربه‌ها در استان بریتیش کلمبیا جزو گونه‌های حفاظت‌شده نیستند و مالکیت آن‌ها در این استان قانونی است، اما شهرداری‌ها می‌توانند برای منع نگهداری آن‌ها قانون‌گذاری کنند. برای نمونه، ونکوور نگهداری از تمام گربه‌سانان را به استثنای گربه‌های خانگی ممنوع کرده است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی