Search
Asset 2

قطعنامه مجلس نمایندگان ایالات متحده مبنی بر پایان‌دادن به تاراج اعضای بدن در چین

براساس این قطعنامه، افزایش چشمگیر اعمال جراحی پیوند اعضا با آزار و شکنجه فالون گونگ در چین ارتباط دارد.

واشنگتن ـــ ایلنا رز- لتینن (R-Fla) و رپ رابرت اندروز(D-N.J.)، از اعضای کنگره امریکا، قطعنامه ۲۸۱ را در کمیته مجلس نمایندگان در امور خارجه مطرح کرده و از حکومت چین خواستند که فوراً عمل برداشت اعضای بدن از زندانیان را متوقف کند، به‌ویژه از زندانیان عقیدتی فالون گونگ و “سایر گروه‌ها و اقلیت‌های مذهبی و قومی.”

دراین قطعنامه آمده است: دولت ایالات متحده باید سوءاستفاده از اعمال جراحی پیوند اعضا در چین را محکوم نماید؛ وزارت امور خارجه تحقیقات گسترده‌ای در خصوص شیوه‌های پیوند اعضا در چین انجام بدهد و افراد مسئول را تحت پیگرد قرار دهد؛ آزار و شکنجه ۱۴ ساله فالون گونگ را خاتمه دهد؛ یک هشدارنامه مسافرتی برای شهروندان ایالات متحده که به منظور پیوند اعضا به چین سفر می‌کنند صادر نماید و به آنها درمورد اعضایی که طی عمل جراحی به بدن آنها پیوند زده می‌شود اطلاع‌رسانی کند، افشاگری کند که احتمالاً این اعضا از یک زندانی عقیدتی برداشته شده است؛  سوءاستفاده از اعمال جراحی پیوند اعضا در چین توسط دولت ایالات متحده محکوم‌شود؛ ورود به ایالات متحده برای افرادی که در برداشت غیراخلاقی بافت‌ها و اعضای بدن انسان دست دارند ممنوع گردد، و چنین افرادی که ممکن است در ایالات متحده مقیم باشند تحت تعقیب‌قرارگیرند.

قطعنامه ۲۸۱ مجلس نمایندگان ایالات متحده

 انتظار می‌رود که در روزهای پیش‌رو، قطعنامه ۲۸۱ مجلس نمایندگان ایالات متحده، به حامیان بسیاری دست یابد. این قطعنامه پس از انجام مذاکرات و اصلاحیات لازمه، در کمیته امور خارجه به رأی گذاشته می‌شود، و درصورت تأیید، به جان برنر، سخنگوی مجلس نمایندگان ایالات متحده سپرده می‌شود تا برای تصویب در جدول زمانی قرار گیرد.

در قطعنامه ۶۰۵ مجلس نمایندگان ایالات متحده در سال ۲۰۱۰، نیز به‌طور مختصر به موضوع برداشت اعضای بدن اشاره شده‌، که در آن از چین خواسته شده بود سلسله‌عملیات آزار و شکنجه تمرین‌کنندگان فالون گونگ را متوقف کند. قطعنامه ۲۸۱ مجلس نمایندگان ایالات متحده از آن فراتر می‌رود. در حدود پنج صفحه از این قطعنامه، با بندهای توضیحی و دقیق دراین خصوص نشان داده می‌شود که سوءاستفاده از اعمال جراحی پیوند اعضا به شیوه‌ای منظم در چین درحال وقوع می‌باشد.

دراین قطعنامه آمده است که، ” گزارش‌های مداوم و معتبر حاکی از برداشت اعضای بدن از زندانیان عقیدتی بدون رضایت آنها، به‌روشی منظم  و با مجوز حکومتی،” مایه نگرانی است، این گزارش‌ها خلاصه‌ای از شواهد در خصوص اکثریت قریب‌به‌اتفاق اعمال جراحی پیوند اعضای بدن دراختیار قرار می‌دهد که براساس آن، حکومت چین، از ژوئیه ۱۹۹۹، با استفاده از سلسله عملیاتی مستبدانه اقدام به آزار و شکنجه و “ریشه‌کن‌کردن” روش فالون گونگ کرده است.

“بعد از سال ۱۹۹۹، تعداد اعمال جراحی پیوند اعضا در چین به‌طور چشمگیری افزایش یافت، و این امر با آغاز آزار و شکنجه فالون گونگ همخوانی دارد.”

قطعنامه ۲۸۱ مجلس نمایندگان ایالات متحده

این قطعنامه به تعداد اعمال جراحی پیوند اعضای بدن اشاره می‌کند که ” با استفاده از اردوگاه‌های چین، مراکز بازداشت، و زندان‌ها انجام می‌شود، مکان‌هایی که در آن، آزار و شکنجه و سوءاستفاده از زندانیان امری عادی است” و “اکثریت افراد آنجا را زندانیان عقیدتی فالون گونگ تشکیل می‌دهند و گفته شده که این زندانیان دارای طولانی‌ترین زمان محکومیت بوده و به بدترین شکل ممکن با آنها رفتار می‌شود.”

همچنین در این قطعنامه آمده است که در مراکز بازداشت از تمرین‌کنندگان فالون گونگ آزمایشات پزشکی به‌عمل می‌آید، درحالی‌که این امر در مورد سایر زندانیان صورت نمی‌گیرد. به نظر می‌رسد که هدف آنها دستیابی به اعضای بدن تمرین‌کنندگان فالون گونگ می‌باشد که از نظر سلامتی در بهترین وضعیت بوده و برای برداشت اعضای بدن انتخاب مناسبی هستند.

این قطعنامه همچنین به مدارکی اشاره می‌کند که به طور سری توسط محققانی ارائه شده که درسال ۲۰۰۶ با ۱۷ بیمارستان در چین تماس‌های تلفنی برقرار کردند. پزشکان اعتراف کردند که از اندام‌های حیاتی تمرین‌کنندگان فالون گونگ برای پیوند اعضا استفاده می‌کنند و یا امکان دسترسی به اعضای بدن آنها را دارند. برخی برای دستیابی به اعضای بدن باید با دادگاه‌های محلی و ادارات پلیس تبانی کنند.

در ماه مه ۲۰۱۲، نسخه رونوشت و ضبط صدای مکالمات بین محققانی که به‌طور مخفیانه اقدام به تحقیق نمودند و مقامات ارشد حزب کمونیست چین، توسط سازمان جهانی تحقیق در خصوص آزار و اذیت فالون گونگ (WOIPFG)  منتشر شد. در این قطعنامه به این شواهد و مدارک نیز اشاره شده است. برطبق این قطعنامه، مکالمات ضبط‌شده از چند مقام رسمی نشان می‌دهد که” مقامات مرکزی نسبت به برداشت اعضای بدن از زندانیان فالون گونگ آگاهی داشته یا در درآن دخالت داشتند.”

این قطعنامه همچنین به یافته‌های یکی از محققان به‌نام اتمان گوتمان اشاره می‌کند که براساس آن بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۸، احتمالاً حدود ۶۵۰۰۰ تمرین‌کننده فالون گونگ به‌‌‏خاطر برداشت اعضای بدن کشته شدند.

این قطعنامه اشاره می‌کند که معاون وزیر بهداشت سابق چین اعتراف کرد که ۹۰  درصد از اعضای بدن برای پیوند از زندانیان اعدامی به‌دست می‌آید. براساس این قطعنامه، “درنظرگرفتن زندانیان به عنوان منبعی برای تأمین اعضای بدن جهت پیوند، خلاف مقررات اخلاق پزشکی محسوب می‌گردد.”

دراین قطعنامه آمده است که بیمارستان‌های چین در خصوص زمان انتظار برای دریافت عضو دست به تبلیغاتی می‌زنند مبنی براین‌که زمان انتظار برای پیوند کلیه و کبد ۲ تا ۴ هفته و برای پیوند قلب ۳ هفته می‌باشد. همچنین اشاره می‌کند که “زمان انتظار کوتاه، به‌وضوح نشان می‌دهد که منبع سرشاری از اهدا کنندگان زنده وجود دارد که به محض نیاز، اعضای بدن آن‌ها برداشته می‌شود.”

این قطعنامه خلاصه‌ای از شواهد را دراختیار قرار می‌دهد که قبل از مجلس نمایندگان بین‌المللی کمیته فرعی سازمانهای بین المللی و حقوق بشر، توسط یک پزشک چینی به نام وانگ گوچی در ماه ژوئن سال۲۰۰۱،  تهیه شده است. وانگ شهادت می‌دهد که “بیمارستان‌های چین برای برداشت اعضای بدن از زندانیان اعدام شده بدون اجازه کتبی از اهداکنندگان عضو، با سازمان های دولتی تبانی می‌کنند و این‌که این پیوندها یک منبع درآمد سودآوری به‌حساب می‌آیند.”

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی