Search
Asset 2

تمرین‌‌‌‌‌‏کنندگان فالون‌‌‏دافا در کانادا و در سراسر دنیا بزرگداشت شانزدهین سالگرد اعتراض مسالمت‌‌‌‌‌‌‏آمیز در پکن را برگزار کردند

تمرین‌‏کنندگان فالون‌‏گونگ در اتاوا با تجمع در مقابل سفارت چین، شانزدهمین سالگرد تجمع مسالمت‌‌‌‌‌‌‏آمیز تمرین‌‌‌‌‌‌‏کنندگان پکن را گرامی داشتند
تمرین‌‏کنندگان فالون‌‏گونگ در اتاوا با تجمع در مقابل سفارت چین، شانزدهمین سالگرد تجمع مسالمت‌‌‌‌‌‌‏آمیز تمرین‌‌‌‌‌‌‏کنندگان پکن را گرامی داشتند. (Pam McLennan/Epoch Times)
تمرین‌‏کنندگان فالون‌‏گونگ در اتاوا با تجمع در مقابل سفارت چین، شانزدهمین سالگرد تجمع مسالمت‌‌‌‌‌‌‏آمیز تمرین‌‌‌‌‌‌‏کنندگان پکن را گرامی داشتند
تمرین‌‏کنندگان فالون‌‏گونگ (فالون دافا) در اتاوا با تجمع در مقابل سفارت چین، شانزدهمین سالگرد تجمع مسالمت‌‌‌‌‌‌‏آمیز تمرین‌‌‌‌‌‌‏کنندگان پکن را گرامی داشتند. (Pam McLennan/Epoch Times)


روز جمعه تمرین کنندگان فالون گونگ در اتاوا ضمن تجمع در مقابل سفارت چین، شانزدهمین سالگرد تجمع مسالمت‌‌‌‌‌‏آمیز تمرین‌‌‌‌‌‏کنندگان پکن را گرامی داشتند. این مراسم توسط تمرین کنندگان فالون دافا (فالون گونگ) همچنین در سراسر کانادا برگزار گردید.

اعتراض مسالمت‌آمیز ۲۵ آوریل ۱۹۹۹، شانزده سال پیش با حضور ده‌‌‌‌‌‌‏ها هزار تمرین‌کننده‌‌‌‌‌‌‏ی فالون گونگ در مقابل دفتر استیناف پکن و با هدف اعتراض به ممنوعیت و آزار و اذیت پیروان این روش برگزار شد. در آن روز تمرین‌کنندگان در پکن آزادی انجام دوباره‌‌‌‌‌‌‏ی تمرین های فالون دافا (فالون گونگ) و آزاد شدن تمرین‌کنندگان بازداشت شده در تیانجین را از دولت خواستار شدند.

فالون گونگ یا فالون دافا روش مراقبه کهن چینی ترکیبی از تزکیه و تمرینات ملایم چی‌‌‌‌‌‌‏گونگ بر اساس اصول حقیقت، نیکخواهی و بردباری است. این روش از نظر سازمان عفو ​​بین‌‌‌‌‌‌‌‏الملل یک فعالیت‌‌‌‌‌‌‌‏ و جنبش معنوی است؛ اما در پکن غیر قانونی است و تاکنون تمرین کنندگان این روش تحت آزار و اذیت حزب کمونیست چین قرار گرفته‌‌‌‌‌‌‌‏اند.

تمرین‌‌‏کنندگان فالون‌‌‏گونگ شانزدهمین سالگرد تجمع مسالمت‌‌‌‌‌‌‌‏آمیز تمرین‌‌‌‌‌‌‌‏کنندگان پکن
تمرین‌‌‏کنندگان فالون‌‌‏گونگ در مونترئال، شانزدهمین سالگرد تجمع مسالمت‌‌‌‌‌‌‌‏آمیز تمرین‌‌‌‌‌‌‌‏کنندگان پکن را گرامی داشتند. (Pam McLennan/Epoch Times)

این روش برای اولین بار در ماه مه سال ۱۹۹۲ به عموم مردم در چین معرفی شد که به دلیل منافع زیاد آن برای سلامت و رفاه مردم به سرعت در سراسر چین گسترش یافت. با توجه به آمار دولت چین تا اواخر سال‌‌‌‌‌‌‏های ۱۹۹۰، حدود ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون نفر این روش را تمرین می‌‌‌‌‌‌‏کردند.

با توجه به قانون اساسی در چین، تمرین کنندگان فالون گونگ به عنوان شهروندان چینی حق درخواست تجدید نظر به ممنوعیت و دستگیری تمرین کنندگان را داشتند.

در حالی که انجام تمرینات و مراقبه و پیروی از اصول اخلاقی و حتی اعتراض به دولت از امور عادی در کشورهای دموکراتیک محسوب می‌‌‌‌‌‌‏شود؛ اما حزب کمونیست چین هر نوع فعالیتی را بدون توجه به قانونی و مسالمت آمیز بودن آن سرکوب می‌‌‌‌‌‌‏کند. بر همین اساس اغلب کسانی که در این روز اعتراض کردند بازداشت و مورد آزار و اذیت قرار گرفتند.

آنچه که باعث می‌‌‌‌‌‌‏شود رویداد ۲۵ آوریل قابل توجه محسوب شود این است که ده هزار نفر از پیروان فالون گونگ با شرکت در این اعتراض خطر دستگیر شدن را به جان خریدند. آن‌‌‌‌‌‌‏ها با تجمع آرام و منظم و صلح آمیز خود ضمن بیان مزایای بهبود جسمی، اخلاقی، و معنوی فالون گونگ، از مهمترین مسئله در زندگی خود حمایت کردند.

پیش از اعلام ممنوعیت این روش نیز از ژوئن۱۹۹۶  تا آوریل ۱۹۹۹ حوادث دیگری چون ممنوعیت توزیع و فروش کتاب‌‌‌‌‌‌‏های فالون دافا و انتشار مکرر مقالات افترا آمیز برای بد نمایش دادن این روش رخ داد.

تمرین کنندگان پکن در این روز ضمن ملاقات با «ژو رونگجی»، نخست‌وزیر وقت چین، درخواست آزادی زندانیان را داشتند. ژو نیز که با آزادی تمرین‌کنندگان تیانجین موافقت کرد، اطمینان داد که دولت مخالف فالون گونگ نیست. پس از آن تمرین‌کنندگان به‌طور مسالمت‌آمیزی آنجا را ترک کردند.

با این حال ممنوعیت و بازداشت تمرین کنندگان ادامه پیدا کرد.

تمرین‌‏کنندگان فالون‌‏گونگ در اتاوا با تجمع در مقابل سفارت چین، شانزدهمین سالگرد تجمع مسالمت‌‌‌‌‌‌‏آمیز تمرین‌‌‌‌‌‌‏کنندگان پکن را گرامی داشتند. (Pam McLennan/Epoch Times)

با وجود ماهیت غیر سیاسی و صلح آمیز بودن تمرین فالون گونگ، «جیانگ زمین»، رهبر حزب کمونیست چین، سه ماه بعد آزار و اذیت علیه فالون گونگ را به طور رسمی تصویب کرد. این آزار و شکنجه تا به امروز ادامه دارد.

مرکز اطلاعات فالون دافا مستقر در نیویورک تاکنون مرگ ۳ هزار و ۵۵۳ تمرین کننده و هزاران نفر در پروسه‌‌‌‌‌‌‏ی امنیتی را تأیید کرده است.

در وب سایت مرکز اطلاعات فالون دافا نوشته شده است: «هر سه روز یکبار، یک تمرین کنندگان فالون گونگ به خاطر سوء رفتار پلیس در بازداشتگاه می‌‌‌‌‌‌‏میرد. که البته این تنها تعداد مواردی هستند که از آن آگاه شده‌‌‌‌‌‌‏ایم.»

همچنین گزارش‌‌‌‌‌‌‏ها از سال ۲۰۰۲ تا سال ۲۰۰۸ از کشته شدن ۶۵ هزار تمرین کننده‌‌‌‌‌‌‏ی فالون گونگ زندانی برای استفاده از اعضای داخلی بدنشان خبر می‌‌‌‌‌‌‏دهد.

«دیوید ماتاس»، وکیل بین المللی حقوق بشر، برداشت اجباری اعضای بدن افراد زنده را «شکل جدیدی از ظهور اهریمن در این سیاره» می‌‌‌‌‌‌‏خواند.

دیوید ماتاس و «دیوید کیلگور»، عضو سابق پارلمان کانادا نتیجه‌‌‌‌‌‌‏ی تحقیقات خود درباره‌‌‌‌‌‌‏ی برداشت اندام تمرین کنندگان زندانی فالون گونگ را در کتابی منتشر کردند. این کتاب با نام «Bloody Harvest» با آوردن مدارک و شواهد فراوان از قتل و ناپدید شدن سالانه‎ی تمرین کنندگان فالون گونگ در چین می‌‌‌‌‌‌‏نویسد. به گفته‌‌‌‌‌‌‏ی نویسندگان این کتاب، آزار و اذیت فالون گونگ هسته‌‌‌‌‌‌‏ی مرکزی نقض حقوق بشر در چین است.

در مراسم روز جمعه در اتاوا طی چند سخنرانی ضمن محکوم کردن آزار و اذیت فالون گونگ در چین، اعضای خانواده‌‌‌‌‌‌‏ی «شیائوبو لی» و «چن یینگهوآی»، در کانادا خواستار آزادی این افراد شدند. در حال حاضر لی، با وجود بیماری به هشت سال زندان و «چن یینگهوآی»، نیز که فرزند یکی از شهروندان کانادا است به ۴ سال زندان محکوم شده است.

اپک‌‌‌‌‌‌‌‌‏تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌‌‌‌‌‌‌‌‏شود.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی