نیویورک- صبح روز ۱۳ می، بیشاز هزار نفر از مردان و زنان زرد پوش در «گانتری پارک» نیویورک گرد هم آمدند تا طرح «جِن، شَن،رِن» (حقیقت، نیکخواهی، بردباری) را بهنمایش گذارند.
این سه، اصول بنیادین فالون دافا، روش معنوی چینی است که فالون گونگ نیز نامیده میشود.
«جیانگ وی»، تمرینکنندهی فالون دافا و مسئول سازماندهی رویداد امسال در «گانتری پارک» اظهار داشت، ازنظر بزرگی و کیفیت، تاکنون مانند چنین رویدادی ، در ایالات متحده نداشتهایم.
بیشاز ۱۱۰۰ نفر صبح روز ۱۳ می در گانتری پارک جمع شدند که برخی از آنها نیز پیشاز طلوع آفتاب در آنجا حضور داشتند تا این سه اصل را به نمایش گذارند. بیشاز یک ماه برای آمادهسازی این رویداد از جمله طرح حروف توسط متخصصان تکنولوژی دیجیتال لازم بود.
جیانگ به اپک تایمز اظهار داشت: «ما ساعت ۳ صبح بیدار شدیم تا بتوانیم پیشاز سپیدهدم حروف را آماده کنیم.»
فالون دافا، اولینبار در سال ۱۹۹۲ توسط آقای «لی هنگجی» به عموم معرفی شد. این روش، تمرین ذهن و بدن است که شامل یک تمرین مدیتیشن بههمراه پرورش روح (یا تزکیه) میباشد. آموزههای استاد لی برپایهی اصول کهن بودایی و دائوئیستی است.
۱۳ می (۲۳ اردیبهشت)، به نام روز جهانی فالون دافا نامگذاری شده و ۲۳ سال از زمانی که استاد لی اولین سخنرانی خود را در شهر «چانگچون» ارائه دادند، میگذرد.
تمرینکنندگان فالون گونگ در تلاشند تا با ارتقاء «شینگ شینگ» یا سرشت قلب و خصوصیات اخلاقی خود، انسانهایی بهتر شوند. آنها با قرار دادن منافع دیگران قبل از خود و رها کردن تمام احساسات، امیال و آرزوها و وابستگیهای مادی، سنت بیقصدی دائو و رسم بودایی رها کردن امیال دنیوی را تمرین میکنند.
تمرینکنندگان از سراسر جهان در نیویورک بهم پیوستند تا این سه حرف را به نمایش گذارند. علاوهبر تمرینکنندگان چینی و تایوانی، تمرینکنندگانی از ژاپن، کره، ویتنام، برزیل و دیگر کشورها نیز حضور داشتند.
«ونگ چین-مین»، تمرینکنندهای از تایوان میگوید: «برای اولینبار است که به نیویورک سفر میکنم.» گرچه حروف و تصاویری که توسط تمرینکنندگان کشورش به نمایش گذاشته میشود، بزرگتر بوده و پیچیدگیهای بیشتری دارد، با این وجود تحتتأثیر مقیاس و ماهیت بینالمللی رویداد گانتری پارک قرار گرفته بود.
جیانگ وی اظهار میدارد: « این رویداد امری بزرگ برایمان محسوب میشود.»
اولین بار نمایش حروف از چین آغاز شد و سپس در سایر کشورها ادامه یافت. سال گذشته نیز در گانتری پارک چنین رویدادی در مقیاس کوچکتر برگزار شد که حروف «ژنگ فا» یا «دارمای حقیقی» (یا اصلاح فا) به نمایش گذاشته شد. دارما، کلمهای از هند باستان است که معادل چینی آن «فا» میباشد. فا، بهمعنای «قانون» یا «راه» است. فا، اصولی است که در فالون دافا آموزش داده میشود.
به گفتهی مقامات چینی، تا سال ۱۹۹۹، بیشاز ۷۰ میلیون نفر در چین، فالون دافا را تمرین میکردند اما منابع فالون گونگ میگویند، بیشاز ۱۰۰ میلیون نفر در چین این روش را تمرین میکنند.
گرچه، تمرین فالون گونگ دیگر در چین آزاد نیست؛ اما در بیشاز صد کشور از آن استقبال شده است؛ که از جملهی این کشورها میتوان به تایوان اشاره کرد که بیشاز صدها نفر این روش معنوی را تمرین میکنند.
در نمایش حروف در تایوان اغلب هزاران نفر مشارکت دارند؛ که معمولاً در سالن یادبود «جیانگ کی-شک» در «تایپه»، پایتخت تایوان برگزار میشود.
باور تمرینکنندگان فلون دافا این است که حقیقت، نیکخواهی و صبر و بردباری، اصول بنیادین هستی هستند. آنها با نمایش این حروف در تلاشند تا فضایی آرمشبخش و مهربان ایجاد کنند که برای همه سودمند است.
به گزارش «مینگهویی»، وب سایت تمرین کنندگان فالون دافا، پیشاز شروع آزار و اذیت فالون گونگ در جولای ۱۹۹۹ توسط رژیم چین، تمرینکنندگان در چین، خود، رویدادهایی از این دست برگزار میکردند که از آن جمله میتوان به شهرهای «ووهان» و «لِشان» در چین اشاره کرد.
در نمایش این طرحها تا بیشاز ۱۰هزار نفر با لباسهایی در رنگهای مختلف که نماد فالون دافا بر روی آن نقش بسته شده، شرکت میکنند. نماد فالون دافا، «فالون» یا «چرخ قانون» است که سمبل بودایی «سواتسیکا» یا «سریواستا» و سمبل «یین» و «یانگ» دائو را دربردارد.
از سال ۱۹۹۶، تا پیشاز شروع آزار و شکنجه، هر ساله در ووهان چین، طرحهای فالون دافا بهنمایش گذاشته میشد.
به گزارش مینگهویی، سرهنگی از ارتش آزدیبخش خلق چین تحتتأثیر فعالیت و همکاری تمرینکنندگان در ووهان، قرار گرفته بود.
او اظهار داشت: «اگر میخواستیم چنین چیزی را در ارتش شکل دهیم، حداقل ماهها طول میکشید.»
اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.