وزیر امور خارجهی نروژ طی دیدار با «محمدجواد ظریف» در تهران از پذیرفته شدن دو سوم درخواستهای دانشجویان ایران برای تحصیل در نروژ خبر داد.
محمدجواد ظریف ضمن اشاره به مشکلات تحصیلی و اقامت برخی از دانشجویان ایرانی در نروژ گفت: «همانگونه که در ملاقات قبلی در نیویورک مطرح نمودم وضعیت دانشجویان ایرانی در نروژ برای ما مهم است و علاوه بر این افکارعمومی در ایران نیز این موضوع را با حساسیت دنبال مینماید.»
وی خواستار روشن شدن وضعیت برخی از دانشجویان ایرانی که از تحصیل باز ماندهاند، گردید.
همچنین در این دیدار وزاری خارجهی دو کشور به بحث و تبادل نظر دربارهی تحولات منطقه بخصوص مسائل عراق، سوریه، افغانستان و گسترش مناسبات دو جانبهی دو کشور پرداختند.
«بورگه برنده»، وزیر امور خارجهی نروژ در این زمینه گفت که با توجه به شرایط عراق و سوریه، همکاریهای منطقهای برای غلبه بر مشکلات اجتناب ناپذیر است.
در ادامه ظریف نیز در خصوص مذاکرات هستهای بین گروه ۵+۱ گفت که در صورتیکه حقوق هستهای ایران به رسمیت شناخته شود، ایران آماده توافق است.
بورگه دربارهی آن گفت که این توافق شرایط جدیدی را در مناسبات بین اتحادیهی اروپا و ایران ایجاد خواهد کرد.
اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.