
هنگامی که شنیون وارد شهر میشود، تمایل به دورکردن مردم از همه جنبههای پر هرج و مرج زندگی دارد، به ویژه افرادی که به سرشت معنوی خود آگاهند.
یکی از این افراد دونالد ورل که کاردینال است بود که در اجرای ۲۰ فوریه (۱ اسفند)، خانه اپرای مرکز کندی واشنگتن، به وضوح تحت تاثیر این نمایش قرار گرفته بود.
کاردینال ورل گفت: «فقط میگویم که این نمایش، پویا، پرانرژی و بسیار خلاقانه بود. تحت تاثیر شدید انرژی روی صحنه و زیبایی سنت فوقالعاده چینی قرار گرفتم. بسیار جالب است که این میراث سنتی تا کنون زنده نگهداشته شده و همه ما امروز میتوانیم آنرا ببینیم. اتصال ما به ریشهها و میراث سنتی بسیار مهم است.»
میراثی که کاردینال ورل به آن اشاره میکرد، به ۵۰۰۰ سال پیش برمیگردد که طبق گفته وبسایت شنیون، حضار را به زمانی که چین به سرزمین الهی معروف بود میبرد.
سرزمین الهی مکانیاست که درآن موجودات الهی و انسانی در همزیستی بودند. برای هزاران سال جامعه چین بر اساس اصول تائویسم، آیین کنفسیوس و بودیسم بنا نهاده شده بود و گفته شده بود فرهنگ از آسمان آمده است.
طی بیش از نیم قرن سلطه حکومت کمونیستی در چین، بیشتر این فرهنگ سنتی نابود شده و شنیون اجازه نمایش در سرزمین اصلی چین را ندارد.
کاردینال «ورل» ابراز امیدواری کرد که روزی چینیها آزادی را بدستآورده، از فرهنگ خود لذت ببرند و آیین خود را آزادانه تمرین کنند.
شنیون از طریق زبان موسیقی و رقص در بزرگترین صحنههای جهانی، فرهنگ سنتی چین را به مخاطبان خود معرفی میکند. بدون توجه به راه و سنت معنوی مخاطبان، اغلب ارتباطی قوی با آنها ایجاد میکند.
کاردینال ورل افزود: « فکر میکنم ما در بین جوامع چیزهای بسیار بسیار زیاد مشترکی داریم. و این بدین مفهوم است که در هر یک از ما بارقهای از الهیات وجود دارد. شنیون چیزهای زیبای معنوی را در همه ما لمس کرده است.»
هنرهای نمایشی شنیون مستقر در نیویورک دارای چهار گروه است که به طور همزمان در سراسر جهان به اجرای نمایش میپردازد. برای دریافت اطلاعات بیشتر از وب سایت شنیون بازدید کنید: