Search
Asset 2

پلیس خوزستان: عرضه‌کننده گوشت خر و اسب در آبادان دستگیر شد

رئیس پلیس امنیت عمومی استان خوزستان از بازداشت فردی در آبادان خبر داد که به گفته پلیس، در زمینه عرضه گوشت‌های خر و اسب فعالیت داشته است.
(Rokna.net)

رئیس پلیس امنیت عمومی استان خوزستان از بازداشت فردی در آبادان خبر داد که به گفته پلیس، در زمینه عرضه گوشت‌های خر و اسب فعالیت داشته است.

براساس گزارش رکنا، سرهنگ آیت‌الله میرعالی ضمن بیان این خبر افزود مأموران پلیس، محل اختفای این فرد را در یکی از منازل مسکونی آبادان شناسایی کردند و با هماهنگی مقام قضایی او را بازداشت کردند. به گفته او، در بازرسی از این محل، ۳۳۰ کیلوگرم گوشت غیرمجاز، شامل گوشت خر و اسب کشف و ضبط شد.

رئیس پلیس امنیت عمومی خوزستان گفت متهم در جریان بازجویی به فعالیت در زمینه عرضه این گوشت‌ها اعتراف کرده است. او ادامه داد برای این فرد قرار وثیقه صادر شده و پرونده برای ادامه رسیدگی در اختیار مرجع قضایی قرار دارد.

این رسانه همچنین به نقل از یک منبع آگاه نوشت: «از سال ۱۳۹۶ تاکنون بیش از ۱۳ بار به جرم‌هایی همچون شرارت، سرقت مسلحانه احشام، حمل و نگهداری سلاح و مهمات جنگی، کشتار و فروش گوشت گراز، خر و اسب و آتش‌زدن دامپزشکی دستگیر شده است.»

او بیان کرد: «این متهم همچنین به اتهام دست داشتن در قتل مجید عبدالباقی، برادر حسین عبدالباقی (مالک برج متروپل آبادان)، که در ۲ مرداد ۱۴۰۱ در پارکینگ منزلش هدف تیراندازی قرار گرفت و جان باخت، نیز دستگیر شده بود، اما هر بار با قرار وثیقه از زندان آزاد شده است.»

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی