Search
Asset 2

مرکز بارکلیز نیویورک میزبان کنفرانس سالانه‌‏ی فالون‌‏گونگ

آقای «لی هنگجی» در کنفرانس سالانه‌‏ی تبادل تجربه‌‏ی فالون دافا در بارکلیز نیویورک در تاریخ ۱۳ می ۲۰۱۴ درحال سخنرانی هستند. (Dai Bing/Epoch Times)
آقای «لی هنگجی» در کنفرانس سالانه‌‏ی تبادل تجربه‌‏ی فالون دافا در بارکلیز نیویورک در تاریخ ۱۳ می ۲۰۱۴ درحال سخنرانی هستند. (Dai Bing/Epoch Times)

 

استاد «لی هنگجی»، بنیان‌‏گذار روش معنوی فالون‌‏گونگ، در کنفرانس سالانه‌‏ی فالون دافا ۲۰۱۴ که در مرکز بارکلی نیویورک در تاریخ ۱۳ می ۲۰۱۴ برگزار شد، سخنرانی کردند. (Dai Bing/Epoch Times)

 

نیویورک- استادیوم «برکلیز» در «بروکلین»، روز سه‌‏شنبه مملو از جمعیت بود؛ البته دلیل آن یک مسابقه‌‏ی ورزشی نبود؛ بلکه حدود ۸هزار تمرین کننده‌‏ی فالون گونگ (روش معنوی چینی) از سراسر جهان گرد هم آمده بودند تا در کنفرانس بزرگ تبادل تجربه که در زبان چینی «فاهویی» نامیده می‌‏شود، شرکت کنند.

تبادل تجربه درباره‌‏ی پیشرفت‌‏ها در مسیر تزکیه‌‏ی فالون گونگ، یکی از اصول این روش سنتی است. فالون‌‏گونگ یا فالون‌‏دافا در سال ۱۹۹۲ در چین معرفی شد. تا اواخر دهه‎ی ۹۰، قبل‌‏از شروع آزار و اذیت وحشیانه‌‏ی تمرین‌‏کنندگان توسط حزب کمونیست چین تا به امروز، بیش‌‏از ۷۰ میلیون نفر به این روش روی آوردند.

مهم‌‏ترین رویداد این روز حضور استاد «لی هنگجی»، بنیان‌‏گذار این روش معنوی بود که به مدت تقریباً دو ساعت تا زمان اعلام تنفس برای صرف ناهار، سخن‌‏رانی کردند و به پرسش‌‏های شاگردان‌‏شان پاسخ دادند. معلم یا استاد، عنوانی است که به استادان چی‌‏گونگی که به‌‏صورت رایگان شیوه‎های پرورش ذهن و بدن را آموزش می‌‏دهند، اطلاق می‎شود. استاد لی از سال ۱۹۹۷ در ایالات متحده زندگی می‌‏کند.

آقای «لی هنگجی» در کنفرانس سالانه‌‏ی تبادل تجربه‌‏ی فالون دافا در بارکلیز نیویورک در تاریخ ۱۳ می ۲۰۱۴ درحال سخنرانی هستند. (Dai Bing/Epoch Times)

فواید سلامتی

«یان نیولان» ۷۰ ساله، یکی‎از ده‌‏ها تمرین‌‏کننده‌‏ای بود که تجربیات شخصی خود را روز سه‎شنبه در‌‏اختیار همه‌‏ی شرکت‌‏کنندگان قرار داد. وی که یک پیشانی‌‏بند آبی و پولک‌‏دوزی شده به سرش بسته بود و یک ژاکت پشمی سفید بر تن داشت، توضیح داد که چگونه سال‌‏ها پیش در بحبوحه‌‏ی دست‌‏وپنجه نرم‌‏کردن با یک بیماری، تمرین فالون گونگ را شروع کرده بود و این‌‏که چگونه فالون گونگ به او کمک کرد تا از ضعف ناشی‌‏از سکته‌‏ی مغزی به‌‏سرعت بهبود یابد. یان توضیح داد که چگونه به‌‏خاطر تداوم در تمرین، شکستگی‌‏های متعدد استخوان و خون‌‏ریزی داخلی او کاملاً بهبود یافت.

یان که به زبان چینی صحبت می‌‏کرد، گفت: «نمی‌‏دانم چرا اما زمانی‌‏که برای اولین‌‏بار فیلم‌‏های فالون گونگ را تماشا کردم، فقط گریه می‌‏کردم.» وی به فیلم سخن‌‏رانی‌‏های استاد لی اشاره می‌‏کرد که در نیمه‌‏ی اول دهه‎ی ۹۰ در چین برگزار کردند. این سخن‌‏رانی‌‏ها اساس تعالیم عملی فالون گونگ هستند. روز سه‌‏شنبه بسیاری از تمرین‌‏کنندگان درباره‌‏ی این‌‏ موضوع گفت‌‏و‌‏گو کردند که آن‌‏چه که آن‌‏ها به دنبال آن هستند، اصول اخلاقی آموزه‌‏های فالون گونگ یعنی حقیقت، نیک‌‏خواهی و بردباری است و این‌‏که هدف انسان، زندگی بر پایه‌‏ی این اصول است.

به‌‏گفته‌‏ی یان، از آن زمان، او تلاش کرده است تا در زمان‌‏های آزاد خود برای سایر چینی‌‏ها به روشن‌‏گری حقیقت درباره‌‏ی آزار و اذیت تمرین‌‏کنندگان فالون گونگ بپردازد. این موضوع باعث شد تا بر موانعی همچون یادگیری طرز استفاده‌‏از کامپیوتر -چیزی که هیچ‌‏گاه فکرش را هم نمی‌‏کرد بتواند انجام دهد- برای برقراری تماس‌‏های تلفنی با چین غلبه کند.

حدود ۸ هزار تمرین‌‏کننده‌‏ی «فالون گونگ» در تاریخ ۱۳ می ۲۰۱۴، برای شرکت در کنفرانس سالانه‌‏ی تبادل تجربه‌‏ی فالون‌‏گونگ در «استادیوم بارکلیز» حضور یافتند. (Dai Bing/Epoch Times)

گفتن حقایق به مردم

درحالی‎که فالون‎گونگ در طی سال‎های ۱۹۹۰ در سرزمین اصلی چین بسیار محبوب شد، حزب کمونیست چین، مبارزه‌‏ی وحشیانه‌‏ای را برای بدنام کردن و افترا زدن به آن و آزار و اذیت تمرین‎کنندگان آغاز کرد.

حزب، در روشی مشابه با زمانی‌‏که به آزار و اذیت زمین‌‏داران، سرمایه‌‏داران و روشن‎‎فکران می‌‏پرداخت و آن‌‏ها را مورد تبعیض قرار می‎داد، این بار نیز فالون گونگ را در چشم مردم بدنام می‌‏کرد.

بسیاری از تجربیات به اشتراک گذاشته شده توسط تمرین‌‏کنندگان فالون گونگ در روز سه‎شنبه، درباره‎ی راه‌‏هایی برای روشن‌‏گری حقیقت برای مردم چین بود.

برخی از تمرین‌‏کنندگان مستقیماً از چین آمده بودند تا در این کنفرانس شرکت کنند. یکی‎از این تمرین‌‏کنندگان خانم «ژانگ» (نام ایشان واقعی نیست) بود که در روستایی خارج‌‏از یک شهر کوچک در استان «جیلین » زندگی می‌‏کرد. وی ۷۱ سال داشت، دارای قدی کوتاه بود و لبخندی بر چهره‌‏ی بادکرده از ضرب و شتم خود نشانده بود. خانم ژانگ اکنون بازنشسته است؛ اما برای ده‎ها سال کارش پرورش ذرت بود.  پسر او، «ویلیام لیو»، که مهندسی در شهر میشیگان است، برای مادرش بلیط هواپیما خریده بود و تلاش می‌‏کرد تا زبان غلیظ محلی او را به زبان استاندارد ماندرین ترجمه کند.

خانم ژانگ اولین‌‏بار فالون گونگ را در سال ۱۹۹۸ در اوج محبوبیت خود در چین آموخت. او با اشاره به کتاب «جوان فالون» (کتاب اصلی آموزه‌‏های فالون گونگ) اظهار داشت: «من کتاب را یک شبه خواندم و آن را خوب و مفید یافتم». وی توضیح داد که چگونه از همه‎ی فرصت‌‏هایش در زندگی برای گفتن حقایق فالون گونگ به دیگر چینی‌‏ها استفاده می‌‏کند.

وی اظهار داشت که چگونه یک صحبت اتفاقی با مردم شهرش به صحبت درباره‌‏ی ماهیت ظالمانه‌‏ی حزب کمونیست و این‎که  فالون گونگ خوب و صلح‌‏آمیز است و ناعادلانه تحت آزار و اذیت قرار می‌‏گیرد، کشیده می‌‏شود.

«یان نیولان»، تمرین‌‏کننده‌‏ی فالون‌‏گونگ، تجربیات سفر تزکیه‌‏اش را در کنفرانس فالون‌‏گونگ در مرکز بارکلی نیویورک به اشتراک می‌‏گذارد. (Dai Bing/Epoch Times)

 

اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‎شود.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی