نیویورک- استادیوم «برکلیز» در «بروکلین»، روز سهشنبه مملو از جمعیت بود؛ البته دلیل آن یک مسابقهی ورزشی نبود؛ بلکه حدود ۸هزار تمرین کنندهی فالون گونگ (روش معنوی چینی) از سراسر جهان گرد هم آمده بودند تا در کنفرانس بزرگ تبادل تجربه که در زبان چینی «فاهویی» نامیده میشود، شرکت کنند.
تبادل تجربه دربارهی پیشرفتها در مسیر تزکیهی فالون گونگ، یکی از اصول این روش سنتی است. فالونگونگ یا فالوندافا در سال ۱۹۹۲ در چین معرفی شد. تا اواخر دههی ۹۰، قبلاز شروع آزار و اذیت وحشیانهی تمرینکنندگان توسط حزب کمونیست چین تا به امروز، بیشاز ۷۰ میلیون نفر به این روش روی آوردند.
مهمترین رویداد این روز حضور استاد «لی هنگجی»، بنیانگذار این روش معنوی بود که به مدت تقریباً دو ساعت تا زمان اعلام تنفس برای صرف ناهار، سخنرانی کردند و به پرسشهای شاگردانشان پاسخ دادند. معلم یا استاد، عنوانی است که به استادان چیگونگی که بهصورت رایگان شیوههای پرورش ذهن و بدن را آموزش میدهند، اطلاق میشود. استاد لی از سال ۱۹۹۷ در ایالات متحده زندگی میکند.
فواید سلامتی
«یان نیولان» ۷۰ ساله، یکیاز دهها تمرینکنندهای بود که تجربیات شخصی خود را روز سهشنبه دراختیار همهی شرکتکنندگان قرار داد. وی که یک پیشانیبند آبی و پولکدوزی شده به سرش بسته بود و یک ژاکت پشمی سفید بر تن داشت، توضیح داد که چگونه سالها پیش در بحبوحهی دستوپنجه نرمکردن با یک بیماری، تمرین فالون گونگ را شروع کرده بود و اینکه چگونه فالون گونگ به او کمک کرد تا از ضعف ناشیاز سکتهی مغزی بهسرعت بهبود یابد. یان توضیح داد که چگونه بهخاطر تداوم در تمرین، شکستگیهای متعدد استخوان و خونریزی داخلی او کاملاً بهبود یافت.
یان که به زبان چینی صحبت میکرد، گفت: «نمیدانم چرا اما زمانیکه برای اولینبار فیلمهای فالون گونگ را تماشا کردم، فقط گریه میکردم.» وی به فیلم سخنرانیهای استاد لی اشاره میکرد که در نیمهی اول دههی ۹۰ در چین برگزار کردند. این سخنرانیها اساس تعالیم عملی فالون گونگ هستند. روز سهشنبه بسیاری از تمرینکنندگان دربارهی این موضوع گفتوگو کردند که آنچه که آنها به دنبال آن هستند، اصول اخلاقی آموزههای فالون گونگ یعنی حقیقت، نیکخواهی و بردباری است و اینکه هدف انسان، زندگی بر پایهی این اصول است.
بهگفتهی یان، از آن زمان، او تلاش کرده است تا در زمانهای آزاد خود برای سایر چینیها به روشنگری حقیقت دربارهی آزار و اذیت تمرینکنندگان فالون گونگ بپردازد. این موضوع باعث شد تا بر موانعی همچون یادگیری طرز استفادهاز کامپیوتر -چیزی که هیچگاه فکرش را هم نمیکرد بتواند انجام دهد- برای برقراری تماسهای تلفنی با چین غلبه کند.
گفتن حقایق به مردم
درحالیکه فالونگونگ در طی سالهای ۱۹۹۰ در سرزمین اصلی چین بسیار محبوب شد، حزب کمونیست چین، مبارزهی وحشیانهای را برای بدنام کردن و افترا زدن به آن و آزار و اذیت تمرینکنندگان آغاز کرد.
حزب، در روشی مشابه با زمانیکه به آزار و اذیت زمینداران، سرمایهداران و روشنفکران میپرداخت و آنها را مورد تبعیض قرار میداد، این بار نیز فالون گونگ را در چشم مردم بدنام میکرد.
بسیاری از تجربیات به اشتراک گذاشته شده توسط تمرینکنندگان فالون گونگ در روز سهشنبه، دربارهی راههایی برای روشنگری حقیقت برای مردم چین بود.
برخی از تمرینکنندگان مستقیماً از چین آمده بودند تا در این کنفرانس شرکت کنند. یکیاز این تمرینکنندگان خانم «ژانگ» (نام ایشان واقعی نیست) بود که در روستایی خارجاز یک شهر کوچک در استان «جیلین » زندگی میکرد. وی ۷۱ سال داشت، دارای قدی کوتاه بود و لبخندی بر چهرهی بادکرده از ضرب و شتم خود نشانده بود. خانم ژانگ اکنون بازنشسته است؛ اما برای دهها سال کارش پرورش ذرت بود. پسر او، «ویلیام لیو»، که مهندسی در شهر میشیگان است، برای مادرش بلیط هواپیما خریده بود و تلاش میکرد تا زبان غلیظ محلی او را به زبان استاندارد ماندرین ترجمه کند.
خانم ژانگ اولینبار فالون گونگ را در سال ۱۹۹۸ در اوج محبوبیت خود در چین آموخت. او با اشاره به کتاب «جوان فالون» (کتاب اصلی آموزههای فالون گونگ) اظهار داشت: «من کتاب را یک شبه خواندم و آن را خوب و مفید یافتم». وی توضیح داد که چگونه از همهی فرصتهایش در زندگی برای گفتن حقایق فالون گونگ به دیگر چینیها استفاده میکند.
وی اظهار داشت که چگونه یک صحبت اتفاقی با مردم شهرش به صحبت دربارهی ماهیت ظالمانهی حزب کمونیست و اینکه فالون گونگ خوب و صلحآمیز است و ناعادلانه تحت آزار و اذیت قرار میگیرد، کشیده میشود.
اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.