Search
Asset 2

پاتریک کلنسی همسر سابقش را پس از مرگ سه فرزندشان بخشید

پاتریک کلنسی، پدر سه کودکی که در سال ۲۰۲۳ به دست مادرشان کشته شدند، می‌گوید همسر سابقش را بخشیده است.
(Greg Derr / POOL / AFP via Getty Images)

پاتریک کلنسی، پدر سه کودکی که در سال ۲۰۲۳ به دست مادرشان کشته شدند، می‌گوید همسر سابقش را بخشیده است.

او روز یکشنبه در نخستین مصاحبه تلویزیونی خود پس از محاکمه لیندسی کلنسی با برنامه «۶۰ دقیقه» شبکه سی‌بی‌اس گفت که بیماری روانی همسر سابقش را عامل این حادثه می‌داند.

لیندسی کلنسی به قتل سه فرزندش در خانه خانوادگی آنها در ماساچوست متهم شده است. محاکمه او اوایل سپتامبر بدون صدور حکم پایان یافت. هیئت منصفه نتوانست به رأی یکپارچه برسد.

پاتریک کلنسی در این مصاحبه گفت: «تیترهایی دیدم که می‌گفتند «مادر قاتل» و «هیولای کودک‌کش». هیچ‌کدام درست نبودند.»

او افزود: «من معتقد بودم بیماری روانی او باعث این اتفاق شد.»

پاتریک همچنین درباره آخرین روزهای زندگی کوچک‌ترین فرزندش صحبت کرد. کالن که هشت ماه داشت، در روز حادثه جان نداد. او چهار روز بعد در آغوش پدرش درگذشت.

پاتریک گفت در حالی که پسرش را در آغوش داشت، با یک دست برای دو فرزند دیگرش یادبود می‌نوشت. کورا پنج ساله و داوسون دو ساله بودند. او در همان زمان همسرش را نیز بخشید.

او گفت مرگ فرزندانش و روند محاکمه فشار روانی شدیدی بر او وارد کرد. به گفته پاتریک، مدتی با افکار خودکشی دست‌وپنجه نرم می‌کرد.

او گفت: «زمانی بود که فکر نمی‌کردم زنده بمانم تا تولد ۳۵ سالگی‌ام را ببینم و کاملاً با آن کنار آمده بودم.»

پاتریک هنگام شهادت در دادگاه نیز دچار حمله هراس شد. این اتفاق زمانی رخ داد که تماس او با مرکز فوریت‌های پلیس برای هیئت منصفه پخش شد. پاتریک پس از پیدا کردن فرزندانش در زیرزمین خانه با پلیس تماس گرفته بود.

او همچنین به نظریه‌های مطرح‌شده در شبکه‌های اجتماعی واکنش نشان داد. برخی بدون ارائه مدرک، او را به مرگ فرزندانش مرتبط دانسته بودند.

پاتریک گفت این ادعاها «عمیقاً به میراث فرزندانم آسیب می‌زند.» او افزود که این موضوع توجه را از مسئله اصلی، یعنی سلامت روان در دوران بارداری و پس از زایمان، منحرف می‌کند.

همسر جدید پاتریک، دکتر ریچل دنیس، نیز در این مصاحبه حضور داشت. او پاتریک را فردی «بسیار فداکار و حمایتگر» توصیف کرد.

لیندسی کلنسی پذیرفته است که در ۲۴ ژانویه ۲۰۲۳ سه فرزندش را خفه کرده است. او پس از آن تلاش کرد به زندگی خود پایان دهد.

وکلای او گفتند که کلنسی هنگام قتل فرزندانش دچار «روان‌پریشی پس از زایمان» بوده است. آنها استدلال کردند که او به دلیل وضعیت روانی خود مسئولیت کیفری نداشته است.

دادستان‌ها در مقابل گفتند که کلنسی هنگام ارتکاب قتل‌ها از کاری که انجام می‌داد آگاه بوده است.

در پایان محاکمه، ۱۱ نفر از ۱۲ عضو هیئت منصفه آماده بودند کلنسی را به دلیل نداشتن مسئولیت کیفری بی‌گناه تشخیص دهند. تنها یک عضو که تنها فرد رنگین پوست در میان هیئت منصفه بود، با این نظر مخالفت کرد.

قاضی ویلیام سالیوان در ۴ سپتامبر اعلام کرد که هیئت منصفه نتوانسته است به رأی یکپارچه برسد و محاکمه را بی‌نتیجه اعلام کرد.

اکنون وکیل کلنسی خواستار تحقیق درباره همان عضو مخالف هیئت منصفه شده است.

کوین ردینگتون، وکیل کلنسی، در درخواستی که ۱۸ سپتامبر ارائه شد، از قاضی خواست درباره صحت پاسخ‌های این فرد در پرسشنامه هیئت منصفه تحقیق کند. او همچنین خواستار بررسی استفاده احتمالی این فرد از تلفن همراه در زمان شور هیئت منصفه شد.

ردینگتون از دادگاه خواسته است سوابق تماس‌ها، پیام‌های متنی و استفاده از داده تلفن این فرد از ۲۷ اوت تا ۴ سپتامبر بررسی شود. این دوره روزهای شور هیئت منصفه را دربرمی‌گیرد.

او همچنین خواسته است تلفن همراه این عضو هیئت منصفه به یک کارشناس بی‌طرف تعیین‌شده از سوی دادگاه تحویل داده شود.

دادستان شهرستان پلیموث هنوز اعلام نکرده است که آیا لیندسی کلنسی را بار دیگر محاکمه خواهد کرد یا خیر.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی