تایپه- تایپه از مراکز فعال برگزاری کنفرانسهای فالوندافا است. تمرینکنندگان روش معنوی فالوندافا جهت شناساندن و معرفی این روش پاک و معنوی به جهانیان این نمایش حروف را سازماندهی کردند. نمایش این حروف برای آگاهی مردم دنیا و بهخصوص مردم داخل سرزمین اصلی چین اجرا گردید.
صبح روز هشتم نوامبر حدود شش هزار تمرین کنندهی فالوندافا یا «فالونگونگ» از سراسر دنیا از جمله تایوان، هنگکنگ، کرهی جنوبی، ژاپن، سنگاپور، ویتنام، ایالات متحده و اروپا در میدان آزادی روبروی سالن بینالمللی کایشک در شهر تایپه، حروف چینی «فو گوآنگ پو جوآ؛ لی یی یوآن مینگ» را به همراه تصویر زیبای بهشتی به نمایش گذاشتند.
این حروف سنتی چینی بیانگر حقیقت بودا و از اصول بنیادین فالوندافا است که در کتاب اصلی این روش به نام «جوآنفالون» به تفصیل توضیح داده شده است. ترجمهی تحتالفظی آن چنین است: «نور بودا همه جا میتابد و عالم را اصلاح میکند». در آئین بودا زیبای بهشتی، چهرهی زنی مقدس است که از نظر معنائی همان فرشتگان در فرهنگ غرب میباشد.
این آرایش حروف در غرب با همراهی گروه مارش اجرا گردید. این تصویر فقط زمانی قابل مشاهده است که از زمین فاصله داشته باشید.
اگر تمرینکنندگان داخل چین این تصاویر را مشاهده کنند حتماً برایشان الهام بخش است.
وو چینگزیانگ، تمرین کنندهای از تایپه
در بالای این تصویر دوازده شاخهی نور مشاهده میگردد که چهار کارکتر جملهی اول در زیر آن جای گرفته و در پائین تصویر زیبای بهشتی قرار دارد. این تصویر در میان جملهی چینی قرار دارد به گونهای که زیر این تصویر ادامهی جمله با چهار کارکتر دیگر مشاهده میگردد. این زیبارو در دست راستش کتاب «جوآنفالون» را دارد، در حالیکه با دست چپش دنیای انسانی را گلباران میکند.
اجرای این فرم بدون هیچ عیب و نقص، مستلزم تمرین و زحمات زیادی است. یکی از هماهنگکنندگان توضیح داد که سه روز متوالی زمان برد تا زمین را برای این طرح آماده کنند.
به نظر او این کار ارزش تمام این زحمات را داشته چرا که نتیجهی کار بسیار مطلوب و بینظیر بود؛ حسی نیکخواهانه و صلحآمیز همه جا موج میزد.
او اظهار داشت که از سال ۲۰۰۰ تمرینکنندگان فالوندافای تایوان اینگونه نقوش را طراحی میکردند.
این هماهنگکننده امیدوار است که روزی این اثر بیبدیل در میدان تیانانمن کشور چین اجرا گردد. از جولای ۱۹۹۹ رژیم کمونیست چین در تلاش برای نابودی این روش معنوی بوده و هست. بر اساس سایت رسمی «مینگهوئی» و «فالوندافا» با تمام سرکوبیهای وحشیانهی چین، دهها میلیون نفر به تمرینات خود ادامه میدهند.
وو چینگشیانگ تمرینکنندهای است که به مدت شانزده سال طراح این تصاویر بوده است. طبق اظهارات او این هشت کارکتر چینی نشان از این امر دارد که فالوندافا در تمام دنیا گسترده گردیده، در بیش از۱۱۴ کشور تمرین میشود و حتی در تمام قارههای دنیا منتشر شده و کلیهی اقوام و ملل از آن استقبال کردهاند.
وو گفت: «اصول اصلی و اولیهی این روش که تمرینکنندگان خود را با آن تزکیه میکنند، حقیقت، نیکخواهی و بردباری است؛ درنتیجه تمامی عناصر بد و بینظمیها از زندگیشان زدوده و پاک میگردد.»
این نمایش حروف در شهر تایپه اجرا شد، ولی درواقع هدف و پیام آن برای مردم داخل سرزمین اصلی چین بود.
وو چنین گفت: «تمرینکنندگان زیادی در تایوان زندگی میکنند و از طریق نمایش حروف نشان میدهیم که فالوندافا در تمام دنیا محبوبیت دارد.» او در ادامه خاطر نشان کرد که تمرین کنندگان چینی در صورت مشاهدهی این تصاویر حتماً تشویق خواهند شد و برایشان الهام بخش است. با امید به روزی که بتوانند آزادانه و قانونی در کشور چین تمرین فالوندافا را انجام دهند.
آقای پان توریستی از کشور چین از مراسم عکس میگرفت. او چنین گفت: «بسیار حیرت زده شدم.» و ادامه داد: «هر روز در چین مردم بیشتر و بیشتری از شکنجه و آزار تمرینکنندگان فالوندافا توسط رژیم چین مطلع میگردند، دروغهای رژیم بر ملا شده و مردم فهمیدهاند که رژیم در مورد فالوندافا دروغ میگفته است.»
هر روز اتوبوسهای مملو از توریستهای چینی از سالن چیانگ کایشک بازدید میکنند. یکی از بازدیدکنندهها از خانم هوآنگ چونمی، تمرین کنندهای از تایوان پرسید که چگونه فالوندافا اجازهی چنین فعالیت باز و گستردهای دارد و پرسید آیا دولت آن را قبول دارد و اجازه فعالیت میدهد؟
خانم هوآنگ تأیید کرد که دولت این اجازه را به آنها میدهد و در ادامه توضیح داد که چگونه رژیم کمونیست چین به مردم دروغ گفته و فالوندافا را بد جلوه دادهاست.
علاوه بر اجرای این طرحها، تمرینکنندهها با نشان دادن تمرینات فالوندافا در میدان آزادی و با نصب پوسترهایی در سراسر میدان، چهرهی حقیقی این روشمعنوی را به مردم نشان دادند و حقایق آزار و شکنجهی آن را که بیش از پانزده سال است که در کشور چین ادامه دارد، به نمایش گذاشتند. روز نهم نوامبر تعدادی از تمرینکنندگان سراسر دنیا گردهم آمدند تا تجربیاتشان را به اشتراک بگذارند.
اپکتایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میگردد.