رژیم چین تا به امروزدرخصوص آزار و اذیت وحشیانهی پیروان فالوندافا(فالون گونگ) سکوت کرده است. این سکوت نه بهخاطر میزان قساوت این آزار و شکنجه؛ بلکه بیشتر بهخاطر شرمساری از شکست آزارو اذیت پس از گذشت ۱۵ سال است.
یکی از نشانههای شکست آزار و اذیت میتوان به سال نوی چینی اشاره کرد که مردم از سراسر چین – از کشاورزان گرفته تا نظامیان و مقامات حکومتی- کارتهای تبریک بسیاری برای تشکر از «لی هنگجی»، بنیانگذار روش معنوی «فالون دافا» ارسال کردهاند.
هر سال، این کارتهای تبریک گردآوری و ازطریق سایت Minghui.org، وبسایت اصلی تمرینکنندگان فالون دافا، بهصورت آنلاین منتشر میشود. امسال، «مینگهویی»۱۵ روز مانده به آغاز سال نوی چینی در ۱۹ فوریه تا به امروز هزاران کارت تبریک دریافت کرده است.
«گیل راچلین»، سخنگوی روش فالون دافا(فالون گونگ) در مصاحبهای تلفنی اظهار داشت: «آزار و اذیت، هنوز هم بعد از ۱۵ سال ادامه دارد؛ و این واقعاً باارزش است که تمرینکنندگان از داخل چین، صدای خود را به گوش یکدیگر میرسانند و از هم حمایت میکنند.»
وی افزود: «درواقع این کارتها به جهانیان میگوید، حقیقت، نیکخواهی و بردباری بر شیطان غلبه کرده و امید به آیندهای بهتر وجود دارد.»
در یکیاز کارتهای تبریکی که از سوی یکیاز تمرینکنندگان دربند فالون گونگ در زندان «چادیانِ تیانجین» ارسال شده، آمده است: «هیچ چیز نمیتواند ایمان راسخ و ارادهی ما در تزکیه را درهم شکند.»
فالونگونگ یا «فالون دافا»، روشی معنوی است که ریشه در فرهنگ سنتی چین دارد و آموزههای آن شامل تزکیهی انسان براساس سه اصل حقیقت، نیکخواهی و بردباری است. همچنین دارای تمرینهای حرکتی آرام شبیه «تای چی» و یک مدیتیشن نشسته است.
در سال ۱۹۹۲، آقای «لی هنگجی»، فالون دافا را عمومی کرد و به دلیل آموزههای رایگان و بنیاد اخلاقی قدرتمند آنتوانست بهسرعت در سراسر چین گسترش یابد؛ بهطوری که تا سال ۱۹۹۹ برآورد شده است که ۱۰۰ میلیون نفر در چین آن را تمرین میکردند.
با اینحال، در همان سال یعنی سال ۱۹۹۹، آزار و اذیت آغاز شد. «جیانگ زمین»، رهبر وقت حزب کمونیست چین، اقدام به «ریشهکنی» فالون گونگ کرد و بدین منظور کمپین دروغ، شکنجه و قتل پیروان فالوندافا در سراسر چین آغاز شد.
با اینوجود آزار و شکنجه تا حد زیادی با شکسست مواجه شد و کارتهای تبریکی که هر ساله از سوی تمرینکنندگان برای لیهنگجی ارسال میشود، برای رهبرای رژیم چین یادآور همین موضوع است.
راچلین اظهار داشت: «بهنظر من، این به نوعی اعلام این موضوع است که هنوز ایمان و باورمان مستحکم است و قدرتمند باقی خواهد ماند.»
وی افزود: «فکر نمیکنم آزار و اذیت دیگر افزایش یابد، اما بهعقیدهی من تمرین کنندگان در چین بسیار بااراده و قدرتمند هستند و ازطریق پیامهایی که فرستادهاند، حس قدردانی و قدرشناسی خود را نشان دادهاند.»
دولت و ارتش
بسیاری از کارتها، تصاویری از گلها، اژدها، فرشتگان آسمانی، فانوس و دیگر تصاویر معمول در سال نوی چینی دارند. و البته هر کدام از آنها شامل نوشتهای مبنیبر تبریک سال نو به بنیاگذار فالون دافا، مکان کلی کارتی که از آنجا ارسال شده و پیامی کوتاه است. بسیاری از کارتها نیز ازطرف گروهی از مردم ارسال شده است.
بسیاری از این کارتها از سوی تمرینکنندگانی فرستاده شدهاند که در دولت چین مشغولکارند؛ از آنجمله میتوان به ادارات سراسر کشور، سسیستم ملی حمل و نقل و سیستم مالیاتی کشور اشاره کرد.
بخشی از این کارتها که در وبسایت مینگهویی منتشر شده، از سوی پیروان فالون دافا در ارتش چین ارسال شدهاند.
تمرینکنندگانی از دانشگاه ملی فنآوری دفاع، ضمن تشکر از بنیانگذار فالون گونگ، اظهار داشتند که در تمرینهای خود بهتر عمل خواهند کرد و با همکاری یکدیگر به روشنگری حقیقت درخصوص این آزار و اذیت درچین خواهند پرداخت.
همچنین گروهی از نظامیان نوشتهاند: «این فالون دافا است که تمرینکنندگان را از گمراهی نجات میدهد، برای مردم چین رحمت به ارمغان میآورد و امید به آینده را زنده نگه داشته است. ما دلتنگ معلم مهربانمان هستیم.»
دیگر کارتهای تبریک از سوی تمرینکنندگان دانشکدهی نظامی ستاد کل ارتش، سیستم دفاع ارتش در استان «شانشی» و منطقهی نظامی «نانجینگ» در استان «جیانگسو» و بسیاری دیگر بودند.
علاوهبر کارتهای تبریکی که از سوی تمرینکنندگان داخل چین ارسال شده، تقریباً از هر کشوری در جهان، تمرینکنندگان کارت تبریک فرستادهاند.
کارتهای دیگری نیز وجود دارند که ازسوی افراد غیر تمرینکننده از چین برای تبریک به بنیانگذار فالون دافا ارسال شدهاند.
کارتی که از سوی ده عضو یک خانواده از شهر «هاربین» در استان «هیلونگجیانگ» ارسال شده میگوید: «ما از استاد لی بهخاطر کمک به همهی تمرینکنندگان در خانوادهمان تشکر میکنیم. ما خوششانس بودهایم که در این دورهی حساس و بحرانی زندگی کرده و شاهد این هستیم که فالون دافا آیندهای روشن برای بشریت بهارمغان میآورد.»
اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.