Search
Asset 2

پنج عضو یک خانواده در چین به‌‏خاطر اعتقاداتشان جان ‌‏خود را ازدست‌‏دادند، یک نفر از آن‌‏ها فلج‌‏شد

.تصویر، شش عضو خانواده‌‏ی چِن یون چوان را نشان‌‏می‌‏دهد. پنج نفر از آن‌‏ها در نتیجه‌‏‌‏ی آزار و اذیت تمرین‌‏کنندگان فالون گونگ در چین کشته‌‏شدند. چن شولان، دومین نفر از سمت راست که در عقب ایستاده به تازگی از دو شکستگی در ستون فقرات که پس از بازداشتش ایجاد‌‏شده، رنج‌‏می‌‏برد. گفته‌‏شده که او دیگر قادر به راه رفتن نیست. (Minghui.org)
.تصویر، شش عضو خانواده‌‏ی چِن یون چوان را نشان‌‏می‌‏دهد. پنج نفر از آن‌‏ها در نتیجه‌‏‌‏ی آزار و اذیت تمرین‌‏کنندگان فالون گونگ در چین کشته‌‏شدند. چن شولان، دومین نفر از سمت راست که در عقب ایستاده به تازگی از دو شکستگی در ستون فقرات که پس از بازداشتش ایجاد‌‏شده، رنج‌‏می‌‏برد. گفته‌‏شده که او دیگر قادر به راه رفتن نیست. (Minghui.org)

از زمان آغاز حملات حکومت چین علیه روش معنوی فالون گونگ ‌‏تا کنون، پنج عضو خانواده‌‏ی چن از استان هِبی در اثر آزار و اذیت جان خود را از‌‏دست‌‏دادند. در پنجم اوت گزارش‌‏شد که ششمین عضو این خانواده که از تمرین‌‏کنندگان فالون‌‏گونگ است درحالی‌‏که در بازداشت پلیس به‌‏سرمی‌‏بُرد، متحمل دو شکستگی در ناحیه‌‏ی ستون فقرات شد و دیگر قادر به راه‌‏رفتن نبود.

به‌‏گفته‌‏ی سایت Minghui.org، چن شولان توسط ایستگاه پلیس سانگ‌‏یون در منطقه‌‏ی چانگ‌‏پینگ پکن بازداشت‌‏شد. او متهم به صحبت درباره‌‏ی آزار و شکنجه‌‏ی فالون‌‏گونگ در چین شده‌‏بود. مینگهویی وب‌‏سایتی است که به گزارش آزار و شکنجه‌‏هایی می‌‏پردازد که بر تمرین‌‏کنندگان فالون گونگ تحمیل می‌‏شود.

هیچ قانونی در چین علیه تمرین فالون‌‏گونگ یا صحبت درباره‌‏ی آن و یا آزار و شکنجه‌‏ی آن وجود‌‏ندارد. او دو بار، اولین‌‏بار در ۲۳ می و بار دوم در اول اوت محاکمه‌‏گردید و به چهار سال زندان محکوم‌‏شد.

تصویر چن آیژانگ، برادر بزرگ‌‏تر چن شولان. او در ۲۰ سپتامبر ۲۰۰۱، در نتیجه‌‏ی آزار و شکنجه در اردوگاه کار اجباری هئوکِنگ در شهر تانگ‌‏شان در استان هِبی جان‌‏باخت. (Minghui.org)

در دومین محاکمه‌‏اش در اول اوت در دادگاه منطقه‌‏ای چانگ‌‏پینگ یکی از نگهبانان به‌‏طور مداوم  با بدرفتاری بر سر او فریاد‌‏می‌‏زد و به او اجازه‌‏نمی‌‏داد تا به دخترش نگاه‌‏کند. بعد از محاکمه، درحالی‌‏که چندین نگهبان سر او را پایین نگه‌‏داشتند تا مانع صحبت و یا نگاه‌‏ به دختر و اعضای خانواده‌‏اش شوند، چن را به درون آسانسور کشیدند.

چهار روز بعد دخترش تماسی از بازداشتگاه دریافت‌‏کرد که از او می‌‏خواستند تا کارهای اداری لازم را انجام‌‏دهد تا بتواند مادرش را که در بیمارستان پلیس پکن بستری‌‏بود ملاقات‌‏کند. اما هنگامی‌‏که خانواده و وکیل آن‌‏ها به بیمارستان رسیدند، کارکنان آنجا مانع ملاقتشان با چن‌‏ شدند.

آن‌‏ها گفتند که چن براثر شکستگی در ناحیه‌‏ی ستون فقرات قادر به راه‌‏رفتن و یا حتی نشستن بر روی صندلی چرخ‌‏دار نیست. کارکنان آن‌‏جا اصرار‌‏داشتند که این صدمات ناشی از رانندگی بر روی مسیر پر از دست‌‏انداز دادگاه تا بازداشت‌‏گاه موقت ایجاد‌‏شده‌‏است.

این آسیب‌‏ها آخرین مصیبت‌‏هایی بود که بر خانواده‌‏ی چن از زمان آغاز به کار حزب کمونیستی چین با رهبری جیانگ‌‏زمین در ۲۰ ژوئیه ۱۹۹۹تحمیل شد.

جیانگ‌‏زِمین از تعداد کسانی –تقریباً ۱۰۰ میلیون نفر- که فالون‌‏گونگ را تمرین‌‏می‌‏کردند واهمه‌‏داشت. همچنین او می‌‏ترسید که اعتقادات فالون‌‏گونگ برای مردم چین جذاب‌‏تر از ایدئولوژی حزب شود.

پیروان فالون‌‏گونگ بر طبق اصول حقیقت، نیک‌‏خواهی و بردباری زندگی‌‏می‌‏کنند و برای انسانی بهتر‌‏بودن، تلاش‌‏می‌‏کنند.

بر‌‏اساس گزارش مینگهویی در ۲۸ نوامبر ۲۰۰۰، بیش از ۲۰ مأمور امنیتی، محل اقامت خانواده‌‏ی چن را محاصره کردند و به زور وارد آن شدند و فریاد‌‏می‌‏کشیدند که آن‌‏ها اعضای خانواده را به اردوگاه‌‏های کار اجباری می‌‏برند.

چن آیژانگ، برادر بزرگ‌‏تر چن شولان،  در اردوگاه کار اجباری هئوکِنگ در شهر تانگ‌‏شان در استان هِبی مورد شکنجه قرار‌‏گرفت و در ۲۰ سپتامبر ۲۰۰۱ بر اثر صدمات وارد‌‏شده جان‌‏باخت.

تصویر چن هانگ پینگ، خواهر چن شولان. او براثر آسیب‌‏های ناشی از شکنجه در اردوگاه کار اجباری گائویانگ درگذشت. وی بر اثر ضرب و شتم از ناحیه‌‏ی دو پا دچار شکستگی شده‌‏بود. (Minghui.org)

خواهر کوچک‌‏ترش، چن هانگ‌‏پینگ، را در اردوگاه کار اجباری گائویانگ با بی‌‏رحمی مورد ضرب وشتم قرار‌‏دادند به‌‏طوری‌‏که هر دو پای او دچار شکستگی‌‏شد. او در ۵ مارس ۲۰۰۳ بر اثر جراحات وارد‌‏شده، جان خود را از‌‏دست‌‏داد.

برادر دیگر او، چن آیلی، بر اثر آزار و شکنجه در زندان جی‌‏دونگ در شهر تانگ‌‏شان استان فِنگ‌‏نان در تاریخ ۵ نوامبر ۲۰۰۴ درگذشت.

مادر چن به منظور اجتناب از آزار و اذیت بیشتر مجبور به ترک خانه‌‏ی خود شد و در تهی‌‏دستی زندگی‌‏کرد. او در ۴ اوت ۲۰۰۶ درگذشت.

پدرش چن یونچان برای جلوگیری از آزار و اذیت‌‏های بیشتر نام خود را تغییر‌‏داد. او که مالک یک باغ بزرگ و سه خانه بود، فقیر و بیمار شد. وی بعد از اینکه با یک اتومبیل در ژانویه ۲۰۰۹ تصادف‌‏کرد، درگذشت. راننده هیچ‌‏گاه دستگیر نشد.

چن شولان قبلاً نیز زندانی‌‏شده‌‏بود. او در سال ۲۰۰۲ به ۷ سال و نیم زندان محکوم‌‏گردید و در سال ۲۰۱۰ آزاد‌‏شد.

در زمان بازداشت او، دخترش لی یانگ، فقط ۱۰ سال داشت. پدرش به‌‏خاطر فشار‌‏های اعمال‌‏شده بر خانواده مجبور به طلاق از مادر شد. لی‌‏یانگ مجبور‌‏شد به مدت ۲ سال تا زمانی‌‏که وارد یک خانواده‌‏ی گسترده شود، در یک یتیم‌‏خانه زندگی‌‏کند.

اپک‌‌‌‌‌‌‏تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌‌‌‌‌‌‏شود.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی