بر طبق یافتههای یک محقق از دانشگاه «ویرجینیا تک» دو گیاه میتوانند از طریق تبادل ملکولهای پیامرسان با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
«جیم وستوود» استاد بیماریشناسی و فیزیولوژی گیاهی و علوم علفهای هرز در دانشگاه ویرجینیا تک، در روز ۱۵ ماه اوت مقالهای از کشف خود را در مورد این پدیده که تاکنون ناشناخته مانده است، در مجلهی ساینس چاپ کرد.
او آزمایشاتی را در مورد گیاه انگلی کتان صحرایی و گیاهان میزبان آن از جمله گیاه گوجه فرنگی انجام داد. وی دریافت که کتان صحرایی و گیاه گوجه فرنگی به محض تماس با یکدیگر هزاران ملکول امآراَناِی را با یکدیگر مبادله میکنند.
این ملکولها پیامرسانهایی هستند که به سلولها میگویند چه اقداماتی انجام دهند. پس واقعاً کتان صحرایی چه چیزی به گوجه فرنگی میگوید؟
در این مورد طبق توضیحی در مقالهای در «ویرجینیا تک نیوز»، گیاه انگلی ممکن است به میزبان خود گفته باشد که دفاع خود را کاهش دهد.
جولی شولز به ویرجینیا تک نیوز گفت که یافتههای وستوود میتواند در حفظ محصولات زراعی در مقابل گیاهان انگلی کمک کند. او گفت: «گیاهان هرز مشکلی جدی برای حبوبات و سایر محصولاتیاند که منبع تغذیهی مهمی به شمار میروند. علاوه بر این یافتههای وستوود با روشن کردن نحوهی ارتباط بین انگل-میزبان اشارات جالبی در مورد نحوهی طراحی استراتژیهای جدید کنترلی مبتنی بر اختلال در اطلاعات امآراِناِی که انگل برای برنامهریزی مجدد میزبان به کار میگیرد، داشته است.»
وستوود تحقیقات خود برای کشف اینکه این گیاهان دقیقاً چه چیزی در ارتباطات به یکدیگر میگویند، ادامه خواهد داد.
اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.