Search
Asset 2

کانادایی‌هایی که برای اولین بار برداشت اجباری اعضای بدن در چین را افشا کردند، گزارشی جدید دارند (قسمت دوم)

محققان دریافتند، تجارت پیوند عضو در چین، وسیع‌تر از آن است که پیشتر تصور می‌شد

از چپ به راست- دیوید ماتاس، وکیل بین المللی حقوق بشر کانادایی، دیوید کیلگور، وزیر مشاور و عضو پارلمان پیشین کانادا و اتان گاتمن، محقق، روزنامه نگار و نویسنده آمریکایی در کنفرانس خبری که در خصوص گزارش جدیدشان در مورد تجارت سیاه اعضای بدن در چین ارائه کرده‌‏اند، صحبت کردند. ۲۴ ژوئن ۲۰۱۶، اتاوا، کانادا (Jonathan Ren/NTD Television)
از چپ به راست- دیوید ماتاس، وکیل بین المللی حقوق بشر کانادایی، دیوید کیلگور، وزیر مشاور و عضو پارلمان پیشین کانادا و اتان گاتمن، محقق، روزنامه نگار و نویسنده آمریکایی در کنفرانس خبری که در خصوص گزارش جدیدشان در مورد تجارت سیاه اعضای بدن در چین ارائه کرده‌‏اند، صحبت کردند. ۲۴ ژوئن ۲۰۱۶، اتاوا، کانادا (Jonathan Ren/NTD Television)

قسمت اول را اینجا بخوانید

به روزرسانی گزارش برداشت غیر قانونی اعضای بدن در چین

در گزارش اخیر علاوه بر بروز رسانی تعداد پیوندهای انجام شده، بر روی مناطق دیگری نیز تمرکز شده است.

در این گزارش به سرپوش گذاشتن حزب کمونیست چین به پیوند اجباری اعضای و مخفی کردن بیمارستان‌هایی که در آن‌ها پیوند صورت می‌گیرد، اشاره شده است. همچنین عوامل محرک پشت ساختار حزب کمونیست چین در خصوص برداشت اجباری اعضا، افرادی که مرتکب این جنایت شده‌اند و ادعای حزب کمونیست چین در خصوص اصلاحات در پیوند اعضا مورد بررسی قرار گرفته است.

از دیگر موارد اشاره شده در این گزارش پلاستینه کردن اجساد است، که شامل جایگزینی مایعات بدن با پلیمر در اجساد برای به نمایش گذاشتن آن‌هاست در نمایشگاه‌هاست.

ماتاس گفت: «مدارک و شواهد قانع کننده‌‏ای وجود دارد که تمرین‌‏کنندگان فالون گونگ به هدف پلاستینه و برداشت اعضای بدنشان کشته می‌شوند.»

وی افزود: «مشکل استفاده غیر قانونی از اعضای بدن با توقف سفر مردم به چین برای دریافت عضو حل نمی‌شود؛ چرا که شاید بتوانیم پیوند توریستم در چین را پایان دهیم، اما پیوند عضو در چین تمام نمی‌شود.»

وی گفت: «با این حال، دیگر ملت‌ها نسبت به انجام کاری که همدستی در ارتکاب جرم محسوب می‌شود، مسئولند.»

کیلگور و ماتاس پیشتر برای تکمیل تحقیقات خود برای سفر به چین درخواست ویزا کردند که درخواست آن‌ها رد شد.

کانادا باید «قدم به قدم» پیش رود

ماتاس گفت که دیدار «وانگ یی»، وزیر امور خارجه چین و «استفان دیون»، وزیر امور خارجه کانادا، اوایل ماه ژوئن برگزار شد. در مصاحبه‌‏ای مطبوعاتی، وانگ یی برخورد تند و پرخاشگرانه‌‏ای با یکی از خبرنگاران که درباره حقوق بشر در چین از وی سوال کرد، داشت. این فرصت خوبی‌است که کانادا در مورد این موضوع چین را تحت فشار قرار دهد.»

وی افزود: «برخی از استفان دیون انتقاد کردند که او در این کنفرانس حرفی نزد. در صورتیکه این فرصت خوبی است. اگر وزیر خارجه چین می تواند چنین رفتاری در ملا عام در کانادا داشته باشد،  پس وزیر امور خارجه و نخست وزیر کانادا هم می‌توانند طی سفر خود به چین در مورد پیوند اجباری اعضا علنی صحبت کنند. این چیزی است که باید اتفاق بیافتد…. من از مقامات کانادایی درخواست دارم که به چین رفته و از خبرنگاران بپرسند که چرا این چیزها را گزارش نمی‌کنند؟»

ماتاس در ادامه گفت: «علاوه بر این دولت کانادا باید اقداماتی دیگر نظیر وضع قانون، تصویب قطعنامه و تحقیقات بیشتر در این خصوص انجام دهد.»

وی با اشاره به این‌که در اواسط این ماه کاخ سفید به اتفاق آرا، با تصویب قطع‌نامه‌ای، برداشت اعضای بدن تمرین کنندگان فالون گونگ را محکوم کرد، گفت ما از دولت کانادا می‌خواهیم علاوه بر گفتگوی محترمانه با چین، راساً  در مورد این پرونده اقدام نماید.»

دیوید کیلگور گفت که وی از این‌که «جاستین ترودو»، نارضایتی خود را به وزیر امور خارجه چین بیان کرده، خوشحال است.

وی همچنین به نظرسنجی اشاره کرد که توسط وب سایت «گلوب اند میل» انجام شد اشاره کرد که طی این نظر سنجی ۷۶ درصد کانادایی ها نسبت به دولت چین دیدگاه منفی داشتند.

کیلگور گفت: «اگر «شی جین پینگ»، رهبر چین بخواهد تغییرات همه جانبه بدهد، بهترین کار متوقف کردن سریع غارت و قاچاق اعضا است. وی هیچ ارتباطی با عامل این جنایت، جیانگ زمین ندارد و باید الان این کار را انجام دهد نه دو سال دیگر.»

گاتمن که شهروند آمریکایی مقیم لندن است گفت که وی می‌داند کانادا پرچمدار دفاع از حقوق بشر در جهان است و زمان آن است که «قدم به قدم» جلو رود. وی باید از کشورهایی مانند تایوان و اسپانیا که دریافت عضو از چین را برای شهروندان خود ممنوع کردند، تبعیت کند. این کشورها واقعاً هیچ پولی برای خرید اعضاء بدن از چین پرداخت نکرده‌اند، چرا که رژیم چین را مجرم می‌دانند. همه این را می‌دانند. این مایه شرمساری است که آن‌ها همچنان این موضوع را کتمان می‌کنند.

Parvaneh Laser2

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی