یک جراح قلبوعروق ژاپنی، در نامهای به ژورنال معتبر ویروسشناسی خواستار توقف تزریق دوزهای یادآور (بوستر) کووید-۱۹ شد. یاماموتو نوشت: «تزریق دوزهای یادآور باید برای حفظ ایمنی متوقف شود.» یکی از نگرانیهای جدی او این است که واکسنهای کووید-۱۹ باعث ترومبوتیک ترومبوسیتوپنی ایمنی ناشی از واکسن میشوند که در برخی موارد به مرگ بیماران منجر میشود.»
دکتر کنجی یاماموتو، در بیمارستان یادبود اوکامورا در شیزوئوکای ژاپن کار میکند. دکتر یاماموتو در این نامه توضیح میدهد که او و همکارانش «با عفونتهایی مواجه شدهاند که کنترلشان دشوار است»؛ از جمله عفونتهایی که متعاقب عمل قلب باز رخ داده و پس از چند هفته درمان با آنتیبیوتیکهای مختلف همچنان خارج از کنترل هستند.
یاماموتو میگوید این بیماران علائم نقص ایمنی داشتند و برخی از آنها فوت کردند.
یاماموتو معتقد است که سرکوب سیستم ایمنی بیماران احتمالاً بهخاطر دریافت واکسن کووید-۱۹ بوده است.
به ندرت پیش میآید که یک جراح قلب در سیاستهای واکسیناسیون دولت مداخله کند. همچنین به ندرت پیش میآید که پزشکی برخلاف روند کنونی علم پزشکی در یک ژورنال معتبر اینگونه اظهار نظر کرده و ژورنال مربوطه اظهار نظر او را منتشر کند.

دکتر آنجلینا فارلا: «این یک زنگ خطر تمامعیار است»
سایر پزشکان نیز که پیشتر هرگز در اینباره صحبت نکرده بودند، از نگرانیهای مشابهی میگویند.
دکتر آنجلینا فارلا، متخصص اطفال ساکن وبستر در تگزاس، که در زمینه پزشکی خانواده هم فعالیت دارد و بیماران کووید را در مقطعی که دیگر پزشکان تمایلی به معاینه آنها نداشتند ویزیت میکرد، میگوید: «بهترین منبعی که در حال حاضر داریم، سامانه گزارش عوارض جانبی واکسنها است که دادههای آن تکاندهنده هستند.»
فارلا گفت: «این یک زنگ خطر تمامعیار درباره بیماری قلبی، مرگ و آسیب ناشی از واکسن است.» دکتر فارلا افزود در بیش از ۲۵ سال طبابت، که به گفته او با واکسیناسیون روزانه کودکان همراه بوده، هرگز چنین واکسن خطرناکی را ندیده است.
یاماموتو در نامه خود به ژورنال ویروسشناسی به مطالعهای سوئدی اشاره کرد که نشان میداد افرادی که دو دوز واکسن گرفته بودند، ۸ تا ۹ ماه پس از واکسیناسیون، در مقایسه با گروه شاهد شانس بیشتری برای ابتلا به کووید-۱۹ داشتند. محققان سوئدی صرفاً این اطلاعات را روی نمودار بردند.
اما مطالعه آنها شواهدی را در راستای اثبات این ادعا ارائه میکند که واکسنها در عمل سیستم ایمنی بدن را سرکوب میکنند.
اختلال ایمنی ناشی از واکسن عمدتاً در مطالعات اسرائیلیها و هندیها پوشش یافته که از افزایش احتمال ابتلا به زونا پس از دریافت واکسن کووید حکایت دارند.
زونا به دنبال فعال شدن مجدد همان ویروسی شیوع پیدا میکند که باعث ابتلای کودکان به آبلهمرغان میشود. محققان اسرائیلی از نسبت خطر ۱.۴۳ میگویند که یعنی واکسیناسیون خطر ابتلا به زونا را تا ۴۳ درصد افزایش میدهد.
افراد زمانی بیشتر مستعد ابتلا به زونا هستند که سیستم ایمنی آنها سرکوب شده یا در معرض خطر قرار گرفته باشد.

نگرانیهای مربوط به نانوذرات لیپیدی
مطالعه دیگری در سوئد که در دسامبر ۲۰۲۱ در نشریه آیساینس منتشر شد، نشان داد که امآرانای کپسولهشده در نانوذرات لیپیدی، در واکسنهای مدرنا و فایزر، بشدت التهابزا بوده و میتوانند عامل تب و بدندرد در افرادی باشند که واکسن دریافت میکنند.
براساس «بررسی اجمالی غیربالینی» فایزر از واکسن بیواِنتِک، نانوذرات لیپیدی در کبد و همچنین طحال، غدد فوق کلیوی و تخمدانها «توزیع میشوند» و عملکرد سیستم ایمنی بدن را بهطور بالقوه به خطر میاندازند.
دکتر نائومی ولف روز شنبه ۳۰ جولای در کنفرانسی در اشلند در اورگان گفت: «نانوذرات لیپیدی کابوس من هستند.»

پروتئین اسپایک به بافت اندوتلیال آسیب میرساند
واکسنهای امآرانای سلولهای بدن را برای تولید پروتئین اسپایک سارس-کروناویروس-۲ به خدمت میگیرند. یاماموتو با اشاره به تحقیقی که در سال ۲۰۲۱ در ژورنال ایمونولوژی منتشر شد، گفت: «اگزوزومهایی که پروتئین اسپایک را بیان میکنند، ۱۴ روز پس از دریافت دوز اول واکسن در جریان خون دیده میشوند و بیش از چهار ماه به گردش در جریان خون ادامه میدهند.»
هم خود پروتئین اسپایک و هم پادتنهای تولیدی برای خنثی کردن آن میتوانند به بافت اندوتلیال عروقی آسیب بزنند.
اندوتلیوم غشای نازکی است که داخل عروق خونی را که مواد مغذی حیاتی را به اندامهای بدن منتقل میکنند میپوشاند.
آسیب دیدن سلولهای اندوتلیال که پوششدهنده عروق خونی هستند، به خونریزی بیقاعده با عواقب وخیم دامن میزند.